Læsetid: 2 min.

Roskildeveteran om aflysning: »Jeg tror, at folk vil give den ekstra gas næste år«

I denne uge forlængede statsminister Mette Frederiksen forbuddet mod store forsamlinger til og med august. Det rammer blandt andet musikfestivaler. Thomas Thornton Rasmussen fra Find Holger Camp på Roskilde Festival ærgrer sig over aflysningen, men forstår beslutningen
I denne uge forlængede statsminister Mette Frederiksen forbuddet mod store forsamlinger til og med august. Det rammer blandt andet musikfestivaler. Thomas Thornton Rasmussen fra Find Holger Camp på Roskilde Festival ærgrer sig over aflysningen, men forstår beslutningen

Ida Guldbæk Arentsen

11. april 2020

– Hvor langt går Find Holger Camp tilbage?

»Vi startede vores tema i 2009, og så vandt vi allerede under vores debut titlen som Årets Camp. Ideen var sådan set mest af alt, at vi skulle klæde os ud som Holger fra Find Holger, så vi kunne finde hinanden i mængden. Siden har vi opbygget forskellige traditioner. Vi er alle sammen Holger på lige fod, men så er der også én troldmand, som vælges ud fra, hvem der var fuldest dagen før. Vi har også på et tidspunkt haft en konkurrence, hvor folk kunne vinde en kasse øl, hvis de fandt os.«

– Var I gået i gang med planlægningen til dette års Roskilde Festival? 

»Kun en lille smule. Normalt ville vi nok starte med at planlægge omkring nu. Men allerede fra starten af marts kunne man godt se, at der måske ikke var så meget grund til at planlægge det store. Da Mette Frederiksen (S) så meldte ud, at festivalerne var aflyst i år, kom der i samme minut en masse ærgerlige kommentarer i vores facebookgruppe.«

– Forstår du beslutningen? 

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu