Læsetid: 4 min.

Barcelona eller Real Madrid?

La Liga genstartede torsdag den 11. juni. De små marginaler bliver afgørende, og det bliver de to store, der afgør det hele imellem sig: FC Barcelona og Real Madrid
Barcelonas placering i toppen af ligaen er ikke urørlig. Men jokeren Luis Suarez, her under et opgør på Camp Nou mod Baskerlandets Deportivo Alavés i december, er tilbage efter en skade. Og dermed står og falder det meste ikke kun med Lionel Messi.

Barcelonas placering i toppen af ligaen er ikke urørlig. Men jokeren Luis Suarez, her under et opgør på Camp Nou mod Baskerlandets Deportivo Alavés i december, er tilbage efter en skade. Og dermed står og falder det meste ikke kun med Lionel Messi.

Albert Gea

13. juni 2020

Verdens bedste fodboldliga, den spanske La Liga, er i gang igen. Torsdag den 11. juni tog Sevilla imod Real Betis, og så følger det ellers slag i slag med fodbold hver eneste dag. Lørdag 13. juni spiller Barcelona på udebane mod Mallorca, og dagen efter, søndag den 14. juni, gæster Eibar Real Madrids træningsstadion i Valdebebas, lidt uden for Madrid, Estadio Alfredo Di Stéfano.

Som det danske Real Madrid-site, madridista.dk, bemærker: Det bliver de små marginaler, der afgør topstriden i år. Karantæner for eksempel. Altså ikke coronakarantæner, men dem, der kommer af for mange gule kort.

Langt ned til nummer tre

Der skal spilles 11 runder, før sæsonvinderen kan kåres, og Barcelona og Real Madrid er henholdsvis nummer 1 og 2 med langt ned til resten. Det er mellem de to, vinderen skal findes. Men hvem bliver det?

Barcelona har siddet tungt på La Liga i mange år. Den catalanske storklub har vundet fire ud af de fem seneste sæsoner og fører lige nu tabellen med to point ned til ærkerivalerne fra hovedstaden. Der er 11 point mellem Barca og Sevilla på tredjepladsen.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu