Læserbrev
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Hvem har ret til træningscenteret efter skilsmissen?

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet problem er for lille – intet for stort. Bare skriv: Vi giver ikke op, før vi har prøvet
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet problem er for lille – intet for stort. Bare skriv: Vi giver ikke op, før vi har prøvet

Mia Mottelson

Moderne Tider
20. juni 2020

Jeg er for nylig blevet single. Min ekskæreste og jeg dyrker samme sport (den starter med c og involverer en masse svingen rundt med kettlebells), og vi trænede ofte sammen i vores fælles favoritcenter, der ligger tæt på både min arbejdsplads og hans lejlighed. Det var dejlig praktisk. Dengang.

Nu, hvor vi ikke længere er sammen, har jeg intet behov for at møde ham til træning. Imidlertid kan jeg se i bookingkalenderen, at han har tilmeldt sig snart sagt alle mine yndlingshold de næste uger.

Foreløbig har jeg booket ’rundt om’ hans bookinger. Men jeg er rent ud sagt pisseirriteret. Mit spørgsmål er, om jeg kan tillade mig at bede ham finde et andet sted eller tidspunkt at træne – alternativt indgå en form for skilsmissedeleordning – eller om det simpelthen ville være for barnligt?

— Kvinde, sluttyverne

Svar I:

Det er ikke, fordi alt skal handle om corona. Men nu kommer det så alligevel lidt til det. Jeg synes nemlig, det har været ret vidunderligt, hvordan de seneste måneders fitnesscenterkarantæne har tvunget de mange tungtløftende, burpeelavende medlemmer ud under åben himmel.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her