Satire
Læsetid: 2 min.

Hvis man bryder Lars Løkkes klummer fra B.T. lidt op, bliver de til digte. Se bare her

Først var der bare Lars. Så kom Bilags-Lars, Tøj-Lars, Taxa-Lars, Statsminister-Lars, Privat-Lars ... Med Lyriker-Lars har Lars Løkke Rasmussen nu fuldendt endnu en forvandling
Først var der bare Lars. Så kom Bilags-Lars, Tøj-Lars, Taxa-Lars, Statsminister-Lars, Privat-Lars ... Med Lyriker-Lars har Lars Løkke Rasmussen nu fuldendt endnu en forvandling

Sara Houmann Mortensen

Moderne Tider
20. juni 2020

Lars Løkke Rasmussen er blevet coronakritikkens store frontfigur. En enmandsopposition, der med klummer i B.T. spidder tidsånden i et kraftigt duftende og forførende sprog.

Og som sædvanlig har Lars Løkke Rasmussen et es eller to gemt i ærmet.

Det viser sig nemlig, at klummerne i B.T. er meget mere end klummer, men faktisk udgør forarbejdet til hans første digtsamling. Lige nu arbejder landets fineste litterære redaktører på at gøre debuten klar – og arbejdet er faktisk ret let: Du tager en af Lars Løkkes klummer og bryder teksten lidt op – og så har du et digt.

Moderne Tider bringer her som de første et udvalg af digtene.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Kenneth Krabat

ikke morsomt.
ikke relevant.
ikke
noget.

Torben K L Jensen, Søren Fosberg, Liselotte Paulsen, Jan Damskier og John Poulsen anbefalede denne kommentar
Katrine Damm

Det synes jeg så Kenneth Krabat, kommer an på, om du hentyder til LLR's skriblerier eller ovenstående artikel - for opbrydningen og teorien om, at det skriblerierne i virkeligheden er er poesi, synes jeg personligt er ret sjov ;-)

Thomas Tanghus, Helle Walther, Eva Schwanenflügel, Alvin Jensen og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne kommentar
Kenneth Krabat

Det er en agurkeartikel skrevet af et menneske, der intet ved om at SKRIVE poesi, som arytmisk ombryder korte politiske udsagn, der er nedbarbarberet til laveste fællesnævner.

Det er lyrisk nedvurderende, fordummende, og poetisk trivielt.

Søren Fosberg, Jan Damskier og Hanne Utoft anbefalede denne kommentar
Katrine Damm

Jamen bevares da Kenneth Krabat, nu står artiklen så i den del af avisen, som benævnes Moderne Tider, der som regel har en humoristisk indfaldsvinkel til det, der bahandles...
- Så mon ikke de bare tager pis på 'Den lille Svindler' og hans fjogede, lettere desperate skriblerier i BT?;)
- Og nok ikke er ude på hverken at fordumme eller nedvurdere lyrik...

Thomas Tanghus, Inge ambrosius, Anders Viborg og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Jørn Pedersen

Lars Løkke Rasmussen er bare frustreret over, at han ikke kan forstå, hvorfor Venstre smed ham på porten. Han mener stadig, at han er den bedste. Men han mangler en del pli. Men der er sikkert også vakuum omkring bette Lars. Men han kan vel eksporteres til Færøerne? Blot vi ikke skal betale transport.

Helle Walther

Løkkes storhedstid er slut, han kom han så og han faldt. Politik var og er hans liv, men han overspillede sin rolle for ofte og agerede på de roller som " digtet" udtrykker. Det blev for meget for de mange i V. Og derfor gik det som det gjorde.

Jan Weber Fritsbøger

tjah det undrer mig ikke at BT villigt giver løkke taletid, og vi ser jo også løkke i tide og især utide på tv både med udtalelser om løkkes syn på dette og hint, og i underholdning som har det formål at menneskeliggøre de værste typer fra politik så de kan blive husket som en slags mennesker.