Læsetid: 3 min.

Laura Ringo: Stine Pilgaard har skrevet den perfekte bog mod kærestesorger

For forfatter Laura Ringo er Stine Pilgaards ’Min mor siger’ den bog, hun hele tiden vender tilbage til, og som satte hendes eget forfatterskab i gang
Stine Pilgaards ’Min mor siger’ inspirerede Laura Ringo, der i 2017 debuterede med ’Cremasterrefleksen’ og siden har udgivet ’Papirbryllup’ og ’Fødedygtig’.

Stine Pilgaards ’Min mor siger’ inspirerede Laura Ringo, der i 2017 debuterede med ’Cremasterrefleksen’ og siden har udgivet ’Papirbryllup’ og ’Fødedygtig’.

Robin Skjoldborg

18. juli 2020

Min mor siger mange ting, men Stine Pilgaards Min mor siger siger endnu mere. Jeg læste bogen første gang for seks somre siden. Udenfor var der hedebølge, men jeg blev indenfor med nattøj på og læste. For jeg havde lige slået op med min kæreste.

Min mor siger er en sjov bog om kærestesorger. Den tager dig kærligt i hånden, når du ligger med selvynk på din sofa med fingrene lidt for langt nede i chipsposen i et bad af indtørrede Kleenex, og lover dig, at ingen hjerter er så knuste, at de aldrig bliver forelskede igen.

»Hun taler om at vi er to forskellige steder i vores liv. Jeg siger at vi er præcis samme sted, at jeg står lige foran hende i vores stue, at hun skal lade være med at bruge rummetaforer.«

Så humoristisk beskriver Stine Pilgaard noget så trist som et kærlighedsbrud. Her starter bogen. Hovedpersonen, vores heltinde som hun kaldes i romanen, bliver forladt.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu