Læsetid: 3 min.

Ugens struds må være prins Andrew, der forsvandt fra sin datters bryllup, da fotografen kom

Hver uge hænger Informations sommerredaktion medaljer om en lille håndfuld af ugens begivenheder
Prins Andrew førte sin datter Prinsesse Beatrice op ad kirkegulvet, men på de officielle billeder fra brylluppet er han ingen steder at finde.

Prins Andrew førte sin datter Prinsesse Beatrice op ad kirkegulvet, men på de officielle billeder fra brylluppet er han ingen steder at finde.

Benjamin Wheeler

25. juli 2020

I dag kårer vi ugens lettelse, ugens folkeafstemning, ugens struds og ugens svirper.

Ugens struds

Lærke Cramon

Den britiske prinsesse Beatrice er blevet gift med sin udkårne, forretningsmanden Edoardo Mapelli Mozzi. Det skulle egentlig have været et aldeles storslået bryllup med heste, marengs af tyl, rød løber og diademer, men så kom coronakrisen – and the rest is history. Derfor besluttede parret at holde et lille, privat bryllup for kun den nærmeste familie, og Buckingham Palace har i den forbindelse offentliggjort en række billeder fra ceremonien.

På billederne optræder både den 94-årige dronning og prinsgemalen 99-årige prins Philip, men brudens far, prins Andrew, er ikke at se nogen steder. Han var ellers til stede. Han fulgte hende endda op ad kirkegulvet, sådan som traditionen foreskriver.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Eva Schwanenflügel
  • Katrine Damm
Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel og Katrine Damm anbefalede denne artikel

Kommentarer

Michael Hansen

Det er så fedt når en, skal vi sige, institution som Hansen Is eller Ikea laver et selvmål i forsøget på at tækkes tidens politiske trend. Ikea aflyste Julen, Hansen Is aflyste navnet på deres Eskimo.
Er der nogen der skal have en Kæmpe Inuit med fra tanken?

Randi Christiansen

Eet er i hvert fald sikkert, og det er, at vi hverken kan stole på mainstream medier, mainstream science eller mainstream politics.

Hvem er ansvarlige for verdens tilstand? Hvem?

Ole Arne Sejersen

Ja, hvem er skyld i klodens tilstand?
Prøv ved selvstændig tænken at finde frem til svaret.
Og lissom Sherlock Holmes og Dr. Watson ved løsningen af deres mysterier altid når frem til at få afdækket, at der er penge indblandet, vil et lys gå op for dig.