Quiz
Læsetid: 1 min.

Test dig selv: Hvor godt kender du Hegel?

Henover sommeren har vi fortalt Hegels historie og filosofi forfra. Nu er det tid til at teste, hvor godt du har fulgt med
Henover sommeren har vi fortalt Hegels historie og filosofi forfra. Nu er det tid til at teste, hvor godt du har fulgt med

Sofie Holm Larsen

Moderne Tider
3. september 2020

Den 27. august fyldte Georg Wilhelm Friedrich Hegel 250 år. Det fejrede vi med en stor sommerserie, hvor vi både fortalte historien om den tyske filosof, hans liv og hans tid, og lod en række tænkere forklare hans filosofi forfra. 

Hvis man forstår Hegel, kan man nemlig også forstå vores samtid. Og man bliver stærkere som borger i et samfund, man forstår.

Nu er det tid til at teste, hvor godt, du egentlig kender Hegel.

Serie

Hegel 250 år

Den tyske filosof Georg Wilhelm Friedrich Hegel har betydet så meget for vores forestillinger om modernitet, historie og fremskridt, at vi alle er hegelianere – de fleste af os ved det bare ikke. Men nu får du chancen for at forstå Hegel helt forfra.

I anledning af Hegels 250-årsfødselsdag laver Information en sommerserie, hvor en række filosoffer forklarer de vigtigste temaer i hans filosofi. Og vi slutter af med en stor fødselsdagsfest.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Mathias Petersen

“Hvem så Hegel til hest fra sit vindue?“

Kan vi abonnenter få en selfie med den brillante SoMe-influencer, der har lavet - nej, udtænkt og kreeret - denne geniale quiz opsummerende avisens ambition om at formidle Hegels filosofi og tunge tankegods? Og like det bagefter?