Klumme
Læsetid: 3 min.

Ugerevy: En helt ærlig løgn

Denne uge bød på spændende øjeblikke i grænselandet mellem løgn, uvidenhed og sandhed. Det bedste indtraf, da USA's førstedame, Melania Trump, holdt tale om sin mand, hvor hun hyldede hans ærlighed
Denne uges bedste øjeblik i grænselandet mellem løgn, uvidenhed og sandhed indtraf, da Melania Trump holdt tale og sagde: »Vi ved alle, at Donald Trump ikke lægger bånd på sine holdninger til tingene. Fuldkommen ærlighed er, hvad vi som borgere fortjener fra præsidentens side.«

Denne uges bedste øjeblik i grænselandet mellem løgn, uvidenhed og sandhed indtraf, da Melania Trump holdt tale og sagde: »Vi ved alle, at Donald Trump ikke lægger bånd på sine holdninger til tingene. Fuldkommen ærlighed er, hvad vi som borgere fortjener fra præsidentens side.«

Oliver Contreras

Moderne Tider
29. august 2020

Det må være svært at være en amerikansk tvivler. Efter sidste uges demokratiske konvent, hvor folk som Obama og Clinton understregede, hvilken katastrofe Donald Trump var for landet, blev det denne uge republikanernes tur til at fyre den af på et konvent. Og jeg skal da lige love for, at der blev givet gas.

Hvis Trump tabte, og Joe Biden vandt, ville det være enden på olie, enden på våben, enden på forstæderne, enden på Gud og enden på selveste USA, der ville blive overtaget af Kina, lød det sådan cirka.

Nu er trumpsiden nok den mest kultiske af de to stridende parter, men for en tvivler, må det nærmest være som at skulle vælge mellem to religioner, der begge lover frelse og truer med fortabelse.

Det er selvfølgelig foruroligende, at fakta er død, og troen er tilbage, men i det mindste bød det denne uge på spændende øjeblikke i grænselandet mellem løgn, uvidenhed og sandhed.

Det bedste indtraf, da USA’s førstedame, Melania Trump, holdt tale og sagde: »Vi ved alle, at Donald Trump ikke lægger bånd på sine holdninger til tingene. Fuldkommen ærlighed er, hvad vi som borgere fortjener fra præsidentens side.«

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Trump vil formentlig stjæle opmærksomheden ved de kendte og sædvanlige kommende debatter, og gøre dem til sit reality show, ligesom han gjorde med Hillary Clinton, men her skal Joe Biden afvise Trump øjeblikkelig og forlade debatten med begrundelsen om, at en debat ikke er et reality show for Trump som han vil deltage i, - så gå sin vej og overlade scenen til Trump.

- Det vil lukke Trump og debatten øjeblikkelig, og samtidig også Trump hensigt med at gøre debatter til sit eget reality show, med andre som statister.

Det skal Biden holde fast i, og ikke indlade sig på disse debatter sidenhen, men føre sin præsidentkampagne udenom Trump og i staterne som er vigtige at vinde, - kort og godt udelukke Trump fra den fælles reality scene som Trump så inderligt gerne ønsker sig, så han kan vise sin overlegenhed overfor Biden.