Læsetid: 3 min.

Ugerevy: Ingen har sagt, at det skal være nemt

I det mindste kan vi glæde os over, at grillsæsonen snart er forbi, så vi ikke længere skal spise kød, der er forkullet udenpå og råt indeni. Fremtiden venter om hjørnet, og den har både mundbind og rodfrugter med
Efter valget i Hviderusland flygtede præsident Lukasjenkos primære udfordrer, Svetlana Tikhanovskaja, til Litauen – og det internationale samfund forsøgte at finde et ben at stå på.

Efter valget i Hviderusland flygtede præsident Lukasjenkos primære udfordrer, Svetlana Tikhanovskaja, til Litauen – og det internationale samfund forsøgte at finde et ben at stå på.

VIKTOR DRACHEV

15. august 2020

Så sluttede sommerferien, og sommervejret satte ind – helt symptomatisk for et år, der synes opsat på at understrege det gode gamle mundheld om, at ingen har sagt, at det skal være nemt.

Coronasmitten blussede op flere steder i landet, genåbningen blev genforhandlet, og ikke nok med at åbningsfesten for den nye supercykelsti fra Nørregade til Simmerstedvej i Haderslev blev aflyst, så blev Aarhus Festuge det også.

Onsdag havde Aarhus’ borgmester bakket op. Torsdag bakkede han ud, og det var egentlig ikke særlig overraskende – for er der én ting, vi har lært af den her pandemi, er det, at tingene kan ændre sig hurtigt.

Det føles som i går, at det var dumt at bruge mundbind, i dag får bindene buspassagerernes briller til at dugge, så de ligner noget fra en billig fremtidsfilm.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
  • Katrine Damm
  • Lise Lotte Rahbek
Eva Schwanenflügel, David Zennaro, Katrine Damm og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kenneth Jacobsen

Er det mig der er gået glip af noget, eller er udtrykket Stormellemøsten meget andet end et nyt catchword fra højrefløjens kreative værksted?