Satire
Læsetid: 4 min.

Vi genopliver Danske Banks gamle slogan: Gør det, du er bedst til version 2.0

Danske Bank har slet ikke udnyttet potentialet i sit gamle slogan om at gøre det, man er bedst. Det kan bære meget mere – og vise meget mere af, hvad banken med de store armsving er aller allerbedst til
Danske Bank har slet ikke udnyttet potentialet i sit gamle slogan om at gøre det, man er bedst. Det kan bære meget mere – og vise meget mere af, hvad banken med de store armsving er aller allerbedst til

Sara Houmann Mortensen

Moderne Tider
19. september 2020

Engang havde Danske Bank sloganet ’Gør det, du er bedst til – det gør vi’. Banken fik produceret en reklamefilm, hvor helt almindelige mennesker viste, hvad de var bedst til: De sjippede double dutch og pudsede vinduer, dansede breakdance i køkkenet og scorede mål med hælen.

Musikken var både moderne og klassisk, et breakbeat og temaet fra Beethovens Für Elise, og budskabet var enkelt: Danske Bank ville gøre det, den var bedst til, for at give alle danskere mulighed for at gøre det samme.

Efter mere end ti års skandaler med hvidvask og uberettiget opkrævning af gæld er det dog på tide at lave en ny reklamefilm, som viser, hvad Danske Bank er særligt god til. Vi har skrevet et udkast til manuskriptet.

Musik: Breakbeat introduceres.

Scene: Daværende direktør Peter Straarup sidder for enden af et 18 meter langt elipsebord i Danske Banks hovedkontor i København. Han kigger direkte ind i kameraet.

Speak (troværdig og venlig mandestemme): »Hvis du arbejder målrettet.«

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Kapitalismen er roden til alt ondt skabt i verden.

Fin drejebog! Tænker på Lars von Triers Riget. Mon ikke Lars kunne lave en lignende mega sjov serie med netop Danske Bank? Ganske grotesk hvad der er foregået og foregår i det foretagende. Alt er nok heller ikke afsløret endnu!

Carsten Svendsen

Jeg havde nogle Danske Bank aktier for en snes år siden, dem solgte jeg til kurs ca. 330.
Nu står aktien - fuldt fortjent - til kurs ca. 82.

Malou Lauridsen

Nogen der kan huske de instruerede “helt filfældige” referencer til deres møgsager de sidste år tvang kasse-personalet til at angribe kunderne med for lige at komme “i øjenhøjde” og distancere sig selv fra problemet?

I dag er jeg DB-survivor og har et andet pengeinstitut.

Så er det nu der skal købes Danske Bank aktier mens kursen er lav.