Læsetid: 3 min.

Ugerevy: Det er ikke kun pandemier, der kan rulle frem i bølger. Fremskridtet kan også

Mens corona gjorde comeback, stod det denne uge klart, at naturen ikke bare har brug for et pusterum, men snarere kunstigt åndedræt eller en tur i respirator
Tv-værten Sofie Linde har på det seneste har bevist, at den vist nok ikke særlig brugte tidsangivelse »under #MeToo« er lige så lidt brugbar som »under corona«. Begge dele foregår stadig lige nu.

Tv-værten Sofie Linde har på det seneste har bevist, at den vist nok ikke særlig brugte tidsangivelse »under #MeToo« er lige så lidt brugbar som »under corona«. Begge dele foregår stadig lige nu.

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

12. september 2020

En vending, der ellers havde vundet indpas i samtalerne herhjemme sommeren over, måtte denne uge se sig sendt i karantæne på ubestemt tid.

»Det var under corona,« har en del gået og sagt, når de fortalte om livets store og små begivenheder i forårsmånederne, mens nedlukning og aflysning, udluftning og afspritning stod øverst på den nyhedstavle, vi kalder bevidstheden. Ligesom man kunne sige »under krigen« eller »under oliekrisen«, eller hvad der ellers findes af gråhårede, overståede kapitler.

Oh well, som de siger i Storbritannien – hvor man i parentes bemærket ikke længere må forsamles mere end seks personer – vi lever stadig under corona. Var man i tvivl, blev det denne uge slået helt fast: Coronasmitten, det dumme svin, var tilbage.

De daglige danske smittetilfælde skulle nu tælles i hundreder, mens tusinder blev sendt på hjemmearbejde, og selveste forsamlingsforbuddet vendte tilbage sammen med uvisheden om, hvad der mon sker i næste uge.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Fam. Tejsner
  • Peter Beck-Lauritzen
  • Troels Ken Pedersen
  • Eva Schwanenflügel
Fam. Tejsner, Peter Beck-Lauritzen, Troels Ken Pedersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torsten Jacobsen

Hvilken sans for proportioner:

Trækker ned:
Globale økosystemers igangværende kollaps!

Tæller op:
Sofie Lindes mediestunt!

Konklusion:

Fremskridt!

Den politiske korrekthed ruller ind over ordentlige Danmark i desperation over en verden som stille og roligt, men ustoppelig, styrer direkte mod afgrunden. Om 100 år vil vores opfattelse af civilisation og den verden vi kender ikke længere være at genkende. For hver dag der går er der en dag mindre til vores civilisations undergang. Men der er en stor forskel i forhold til tidligere civilisationers undergang. Vi er blevet enormt mange flere mennesker på jorden og vi råder over et enormt alt ødelæggende krigsmaskineri til at udslette os selv og hinanden med.