Baggrund
Læsetid: 7 min.

Champions League skal spilles på en ny måde i år. Vi fortæller dig, hvem der vinder gruppespillet

Tirsdag den 20. oktober indledes gruppespillet i verdens største fodboldklubturnering, Champions League. Information giver dig overblikket over grupperne og fortæller dig, hvem du skal holde øje med
Argentinske Ángel Di María er en humørspiller, men når han er god, er han absolut verdensklasse. Hans hold, Paris Saint-Germain, ligner en selvskreven vinder af Gruppe H.

Argentinske Ángel Di María er en humørspiller, men når han er god, er han absolut verdensklasse. Hans hold, Paris Saint-Germain, ligner en selvskreven vinder af Gruppe H.

Franck Fife

Moderne Tider
10. oktober 2020

Gruppe A

Hvis det ikke var, fordi den norske angriber Erling Braut Haaland var blevet solgt til Dortmund i december 2019, ville RB Salzburg have en reel chance for avancement fra Gruppe A. Men østrigerne er altså i selskab med et Bayern München-mandskab, som vandt Champions League i den forgangne sæson over Paris Saint-Germain, og som inden nederlaget til Hoffenheim i Bundesligaen den 27. september havde spillet 32 kampe i streg uden nederlag.

Atlético Madrid slog tyskerne i Champions League-semifinalen i 2016 og har netop forstærket sig med den tidligere Barcelona-spiller Luis Suarez. Med sin fysisk betonede fodbold og sit høje presspil kan Atlético volde ethvert hold problemer.

Lokomotiv Moskva er nok store i hjemlandet Rusland, men med afgangen af angriberen Aleksej Mirantsjukk til den italienske klub Atalanta må holdet forventes at blive puljens bundprop.

De går videre:

Bayern München er så godt som sikre vindere. Atletico snupper andenpladsen. Salzburg driller undervejs, men ender som treer.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Carsten Markussen

Hold nu op Bo Kampmann Walther, du kan jo ikke få dig selv til at skrive om FC Midtjylland, og når du som i denne artikel om CL ikke kan undgå det, så kommer der ikke så meget som ET positivt ord! Har du set de tre kvalifikationskampe med vanskelige modstandere, med flotte meritter, som FCM nedlagde på vejen? Flotte sejre, det er der ingen tvivl om i min optik. Du skriver mirakuløst, det var det i hvert fald slet ikke, FCM var ikke uheldige, men de arbejdede og spillede sig frem til det held der skal til og var de bedste i alle tre kampe mod europæiske mesterhold, som er vant til at deltage i Europaleague og Championsleague.