Feature
Læsetid: 8 min.

Fox News har rekordmange seere og er mere indflydelsesrig end nogensinde. Vi så med i en uge

Den amerikanske kabel-tv-station Fox News er blevet kaldt Trumps propagandaenhed og foragtes af venstreorienterede. Den har også flere seere end nogensinde før. Men hvad er det for en virkelighed, de præsenteres for? Vi var med på en kigger i syv dage
Den stærkt konservative Fox News-vært Sean Hannity er ifølge flere medier den person uden for Det Hvide Hus, som har det tætteste forhold til præsident Trump. ’Den uofficielle stabschef’ bliver han kaldt.

Den stærkt konservative Fox News-vært Sean Hannity er ifølge flere medier den person uden for Det Hvide Hus, som har det tætteste forhold til præsident Trump. ’Den uofficielle stabschef’ bliver han kaldt.

Zach D. Roberts

Moderne Tider
31. oktober 2020

»Alle har rottet sig sammen mod Trump.«

Sean Hannity kigger direkte ind i kameraet, mens han nævner alle de »magtfulde« institutioner, som ifølge ham har samlet sig mod den republikanske præsident: De etablerede medier, de store teknologivirksomheder, de konservative Never Trumpers og den dybe stat.

»Det eneste, der kan stoppe dem,« siger Hannity og peger på seerne med pegefingeren:

» … er jer!«

Han peger på samme måde, som Uncle Sam gjorde på den ikoniske plakat fra 1917, der skulle få unge mænd til at melde sig til hæren under Første Verdenskrig. 

»Det amerikanske folk.«

Det er fredag aften på Fox News, det bedste sendetidspunkt på den mest sete kabelnyhedskanal i USA, og Sean Hannity er i gang med en mere end ti minutter lang åbningsmonolog til programmet Hannity.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Torben Pedersen

Hvordan kan Fox påstå, at de ikke selv er et af "de etablerede medier"?

Eva Schwanenflügel, Mogens Holme, Lisbeth Glud og Jacob Schmidt anbefalede denne kommentar

Sludder og vrøvl har desværre kronede dage... Ikke bare i USA, men i den hjemlige andedam, hvor spin og fortielser er bedre den nye trend.

Thomas Tanghus, Michael Waterstradt, Allan S. K. Frederiksen, Leif Iversen, Mogens Holme og Carsten Wienholtz anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Man kan nu også se de saftigste klip fra Fox News på både "The Daily Socially Distancing News", ( før corona kaldet "The Daily News"), med Trevor Noah, Sydafrikansk komiker, arvtager efter legendariske John Stewart, og "Last Week Tonight" med britiske John Oliver, blive behandlet indsigtsfuldt, morsomt og bidende sarkastisk.

Jonathan Spang herhjemme nærmer sig de ovennævnte i både harsk satire og kreativitet ;-)

Lise Fritzbøger, Olaf Tehrani og Thomas Tanghus anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

* Sorry, "The Daily Socially Distancing Show"