Læserbrev
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Er der noget galt i bare at være coronakærester?

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet er for småt – intet for stort.
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet er for småt – intet for stort.

Mia Mottelson

Moderne Tider
7. november 2020

Kort før Mette Frederiksen lukkede Danmark ned igen, begyndte jeg at date en kvinde. Vi spiser sammen, ser Netflix sammen og sover sammen, og det er meget hyggeligt, men jeg er ikke forelsket i hende, og jeg tror heller ikke, hun er forelsket i mig.

Under normale omstændigheder havde jeg sagt tak for nu, men jeg har ikke lyst til at skulle tilbage på datingmarkedet, mens anden coronabølge raser, og jeg har heller ikke lyst til at være alene, mens jeg venter.

Min ven mener, at jeg er fej, men er der noget galt i bare at holde hinanden med selskab, indtil verden åbner igen?

— Mand, 30

Svar I:

Jeg ser intet fejt i at opretholde det forhold, du har indledt. Det er jo et hyggeligt-praktisk arrangement. Vel at mærke så længe, at I tager det på samme afslappede måde. Det er først det øjeblik, at den ene af jer begynder at nære større forventninger end den anden, at forholdet bliver uligevægtigt.

Og det kan da godt være, at jeres forhold er særligt betinget af den hærgende coronakrise, men det er nu ikke forskelligt fra mange parforhold, som voksne indgik med hinanden inden coronatiden.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

Det kan være svært at bevare et åbent hjerte og opdage den store kærlighed, hvis man sidder fast i noget andet.

Men han/de sidder jo netop ikke fast i noget, Gry I. R. ?
Og hvordan skulle det forhindre nogen i at få øje på den store kærlighed, at man hyggenusser under coronarestrriktioner? Der er ret mange skilsmisser, som vidner om det modsatte.
Har du lyst til at uddybe den del af dit svar, for jeg forstår det ikke rigtig.

Anders Sørensen

Ha ha, "under normale omstændigheder havde jeg sagt tak for nu".

Så basically er vedkommende udelukkende i dit liv pga. corona. Det er ikke en tjans, jeg personligt gad have, at være coronasutteklud i mangel af bedre, så jeg ville måske nok, forhåbentlig, hvis jeg var dig, delagtiggøre hende i mine tanker om forholdet.

Hvis hun nu ER forelsket eller tror, at forholdet er baseret på andet end coronakarantæne, så kan det vel lige så godt siges med det samme. Så slipper du for at fake den, og hun kan komme videre.

Hvis hun IKKE er forelsket og også bare bruger dig som coronasutteklud, så kan i sutte videre.

Og man sutter meget bedre uden dårlig samvittighed.