Satire
Læsetid: 3 min.

Syv bud på, hvad Donald Trump kan lave, når han opdager, at han ikke længere er præsident

Efter fire hektiske år skal Donald Trump snart i gang med et værdigt seniorliv. Dagbladet Information viser ham vejen
Trump har trukket næsten 500.000 kroner fra i skat på at få sit hår gjort klar til tv-optrædener. Hvorfor ikke gå hele vejen og tjene penge på de dyrebare erfaringer?

Trump har trukket næsten 500.000 kroner fra i skat på at få sit hår gjort klar til tv-optrædener. Hvorfor ikke gå hele vejen og tjene penge på de dyrebare erfaringer?

Evan Vucci

Moderne Tider
14. november 2020

»Oh, I had such a beautiful life before I did this.«

Sådan sagde Donald Trump i Ohio i sommer. Alligevel har han vanskeligt ved at give slip på taburetten, og det må også være svært at forestille sig livet efter Det Hvide Hus.

Heldigvis er der hjælp at hente: Moderne Tiders præsidentpensionskonsulentbureau The Afterlife™ kommer her med tips til, hvordan Trump kan få et glorværdigt efterår

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Åh nej, jeg har faktisk orange neglelak på netop nu og min foretrukne bodylotion er fileme også orange (mest bøtten) ARRGH! ;)

Helle Walther, Alvin Jensen, Eva Schwanenflügel, Ole Svendsen og Thomas Tanghus anbefalede denne kommentar

Bare rolig. Trump har mistet sin orange glød, og ligner nu næsten Biden. Hans hårprodukter nåede nok ikke frem, eftersom han har forkrøblet postvæsenet for at stoppe brevstemmerne.

Herdis Weins, Helle Walther, Jørgen Mathiasen, Alvin Jensen, Eva Schwanenflügel, Ole Svendsen, erik pedersen og Katrine Damm anbefalede denne kommentar

Jeg synes det er spøjst, at tidligere præsidenter som har myrdet til højre og venstre, startet krige over hele verden, indespærret systemkritikere og overvåget os alle samme, alle er velkomne i mediernes gode selskab - senest så jeg Anders Fogh på valgnatten inviteret ind hos DR hvor han uden at blinke fortsatte med at udspye sine samme gamle løgne om verdens orden og banditter i mellemøsten som vil gøre os ondt - uden at blive draget til ansvar for al den død og ødelæggelse han har foresaget.

Men Trump, han skal bare ned med nakken og latterliggøres. Men han har ikke startet nogle krige, og hvis man kan se bort fra hans vulgære amerikanisme, sprog og orange glød, nok været den bedste præsident i mands minde. Så hvorfor er han dog så upopulær hos tech giganterne, massemedierne, wall street, deep state og militæret?

Hvad skal journalisterne mon lave når Trump ikke er præsident længere?

Hverken de amerikanske eller vores egne medier har længere daglige historier byggende nogengange på enkelte tweets. Så f.eks. CNN er tilbage pre Trump hvor der var underskud så langt øjet rakte, og de danske medier er tilbage hvor det offentlige sørgede for, at lige de vigtigste regninger blev betalt. Ja, vi er tilbage til de nøgne damer....

Lene Krathmann Pedersen og Poul Kristensen anbefalede denne kommentar

Trump kan optræde med shows for komikere, han kan spare mange penge på frisør og make up, men han er jo halvgammel, 78 næste gang der er valg, han lyver lige så stærkt som en hest kan rende, så på fire år kan han blive endnu mere gak end nu. Hvad er der galt i USA, når 71.millioner amerikanere stemmer på den klovn. Jeg tror ikke han genopstiller, men jeg tror en af hans børn gør det. Mere spændende er det at følge republikanerne, om de fortsat ikke har en selvstændig tanke, og gør oprør mod en mand som er en skamplet på deres parti.

Morten Hansen, Niels Jakobs og Herdis Weins anbefalede denne kommentar

Ja Ture Nilsson,
Hvordan kan det være at en mand der er dum som en spade, uvidende om alt, ondskabsfuld og fuld af løgn - en mand som ingen kan stole på er upopulær?
Hvordan kan det være?
Det er en gåde. Tilsyneladende.
For mig er det en større gåde hvad det får en masse mennesker til at slutte op om sådan et udskud.
Jeg fatter det ikke.

Erik Karlsen, uffe hellum, Niels Jakobs og Herdis Weins anbefalede denne kommentar

Den tumpe til Trump kører rundt i sin store skudsikre bil, ophidser sine vælgere og opildner til kamp, han er ved at være nærmest kriminel, opildner til optøjer og kamp, hvad er han dog for et menneske.

@Hasse, det kan du synes, men det forbliver din personlige holdning.
Dum er han næppe, og hvad han har gjort som gør ham mere ondskabsfuld end f.eks Obama må du også gerne forklare. Obama som gik i krig adskillige gange på falsk grundlag og dræbte tusindvis af mennesker. Det er åbenbart ok? Og hans løgne, er de værre end Foghs eller Bushs løgne?

Det er fair nok at man ikke bryder sig om manden, men ærligt talt så få lidt perspektiv