Læsetid: 3 min.

Vores Version: Inger Støjbergs vilde planer

Hun har længe været dukkeføreren i Venstre og overstrålet partiets leder med bombastiske udmeldinger, politisk ukorrekte holdninger til sexisme og sproglige trumpismer. Nu viser et dokument, som blev fundet sammenrullet i en Coca Cola Zero, at Inger Støjberg planlægger at kuppe Venstre og »blive den bedste formand, Gud nogensinde har skabt«. Faktisk er hun så langt i sine planer, at hun har skrevet sin indsættelsestale, som vi bringer her
Hun har længe været dukkeføreren i Venstre og overstrålet partiets leder med bombastiske udmeldinger, politisk ukorrekte holdninger til sexisme og sproglige trumpismer. Nu viser et dokument, som blev fundet sammenrullet i en Coca Cola Zero, at Inger Støjberg planlægger at kuppe Venstre og »blive den bedste formand, Gud nogensinde har skabt«. Faktisk er hun så langt i sine planer, at hun har skrevet sin indsættelsestale, som vi bringer her

Dalva Skov

28. november 2020

Kære alle bønder, jyder, traktorentusiaster, Venstrefolk og etniske danskere!

Det er dejligt at se jer, og jeg tør godt garantere, at der aldrig før har været så mange fremmødte til en indsættelsesceremoni af en ny partiformand, som der er i dag.

Aldrig har der været så stor opbakning til en formand, og jeg bliver den bedste formand for Venstre, som Gud nogensinde har skabt. Fadbamse-Lars var fin, Kiksede Jakob var o.k., men min IQ er en af de højeste i verden – og det ved I alle. I skal ikke føle jer dumme eller usikre, det er ikke jeres skyld. Jeg er sikker på, at I er gode, hårdtarbejdende mennesker alle sammen.

I ved alle, at det er min topprioritet at få drænet sumpen og ryddet op i de svinestreger og lovbrud, som regeringen enevældigt har begået under dække af, at de gør det for at beskytte folkesundheden. LØGN!

Jeg har ikke noget personligt imod statsministeren. [Find på et godt øgenavn. Mette-skrigskinke, Ostemads-Mette, Beton-Mette]. Mink-Mette har været rar på tomandshånd, men hun er ikke så rar på andre måder.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

 • Jørn Pedersen
 • John Scheibelein
 • Ete Forchhammer
 • Steen K Petersen
 • Tina Peirano
 • Carsten Munk
 • Eva Schwanenflügel
 • Mads Greve Haaning
 • Christian Mondrup
 • David Zennaro
 • Lisbeth Glud
Jørn Pedersen, John Scheibelein, Ete Forchhammer , Steen K Petersen, Tina Peirano, Carsten Munk, Eva Schwanenflügel, Mads Greve Haaning, Christian Mondrup, David Zennaro og Lisbeth Glud anbefalede denne artikel

Kommentarer

God monolog til næste års Cirkus Revy :-)

Ole Svendsen, Benta Victoria Gunnlögsson, Ete Forchhammer , Birte Pedersen, Tina Peirano, Nette Skov, Helle Walther, Eva Schwanenflügel og Rolf Andersen anbefalede denne kommentar

Ja MF er fra syd for Limfjorden, som vi andre der er opvokset i Nørresundby godt ved aldrig har været rigtige Nordjyder. MF er bare fra et usselt arbejderkvater fra Ålborg.

Der tager du nu fejl, @Per Langholz. Vi er adskillige københavnere der godt kan lide københavnere.

Sven Elming, Ete Forchhammer , Torben Bruhn Andersen, Birte Pedersen, Rikke Nielsen, Helle Walther, Eva Schwanenflügel, Rolf Andersen, Christian Mondrup, Benta Victoria Gunnlögsson, David Zennaro og Per Langholz anbefalede denne kommentar

Jeg er født og opvokset i København og omegn .. haft flere jyske kæreste i mine unge dage. Og det lod da til, at de godt kunne lide mig.
PS: Jeg har såmænd også boet og arbejdet i Jylland .. og på trods af forskellighederne, mærkede jeg nu ikke nogen animositet ;)

tænk, hvis Information havde brugt pengene på en side med investigativ journalistik og fået afklædt Støjhjerne hendes top100 telefonkontakter i de seneste 8 år, frem for denne død-kedelige tekstrefusion fra Nakskov-Blobjerg-revuen.

Ruth Sørensen, Gert Romme, Ture Nilsson, Tom Andreæ, Egon Stich og Freddie Vindberg anbefalede denne kommentar

Når nu diktatur fejer kommunisme af bordet, og kapitalisme fejer demokratiet af bordet, så kunne det være rigtig skønt hvis Støjberg bliver statsminister og Paludan kommer ind i folketinget, det er næsten lige så godt som gyserfilm, som jeg holder meget af. Da jyder er nogle af de mest ligegyldige folkefærd på kloden, tror jeg, at det er realitisk med Støjberg som statsminister i fremtiden, jeg håber det.

Jeg er så glad for højrefløjens insisteren på korrekt afstraffelse af Regeringen, da det fortæller mig, at Inger Støjberg også kommer til at falde på hendes ulovlige instruks.

Jeg kunne da i hvert fald ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at højrefløjen ville indtage en dobbeltmoralsk position og kun beskytte egne.

Ole Svendsen, Torben Bruhn Andersen, Birte Pedersen, Herdis Weins, Christian Mondrup, Pietro Cini, Carsten Munk, Troels Ken Pedersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar