Læserbrev
Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Forsøger højere magter at sende et signal om, at jeg ikke skal have kørekort?

Intet problem er for lille, intet er for stort, når brevkassen svarer på spørgsmål. I denne uge har en serie af nærmest bibelske plager stået imellem spørger og kørekort
Intet problem er for lille, intet er for stort, når brevkassen svarer på spørgsmål. I denne uge har en serie af nærmest bibelske plager stået imellem spørger og kørekort

Mia Mottelson

Moderne Tider
19. december 2020

Jeg går ikke i kirke, læser aldrig mit horoskop og leder i det hele taget ikke efter tegn fra oven. Alligevel har jeg en fornemmelse af, at højere magter forsøger at sende mig et signal om, at der sker noget forfærdeligt, så snart jeg sætter mig på førersædet af en bil og drejer nøglen.

Jeg har snart gået i køreskole i fem år. Men det er ikke som i Stine Pilgaards roman Meter i Sekundet, hvor den finurlige heltinde stadig ikke kan holde sin bane efter 85 køretimer. Faktisk tror jeg, at jeg er en rimelig gennemsnitlig bilist. Nej, sort uheld er bare væltet ned over mig. En serie af nærmest bibelske plager har stået imellem mig og kortet. Først brækkede jeg benet, så brækkede jeg det en gang til, så gik køreskolen konkurs, og da jeg endelig gik i gang igen, ramte pandemien. Her på målstregen – jeg skulle til køreprøve den 22. december – lukkede det hele ned igen.

Jeg er ikke pandemiens største offer, nedlukningen er ikke et komplot for at genere mig, men jeg har svært ved at undslippe mistanken om, at større kræfter forsøger at fortælle mig noget i stil med, at nogen dør, hvis jeg kører bil.

Skal jeg droppe det?

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Afvigelser i statistkker er spændende - og nogle gange bare forunderlige. Ikke andet.