Hjemmearbejde
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg havnede nøgen i et videomøde, hva’ nu?

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så skriv – alle får to svar?
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så skriv – alle får to svar?

Mia Mottelson

Moderne Tider
23. januar 2021

Vi har ikke knaldet under et videomøde, men mindre kan også gøre det.

I morges var min kone tidlig i gang på coronakontoret (spisestuen), da jeg var på vej i bad. Netop da jeg tændte for vandet, lød der et brag fra stuen, så jeg løb ind og så hende ligge i resterne af en stol, der var kolapset. Jeg løb hen, bukkede mig over hende, fik hende på benene, samlede stumperne af stolen sammen – og gik i bad.

Desværre overså jeg, at hun var midt i et online ledelsesmøde på jobbet. »De lod som ingenting,« sagde hun beklemt bagefter. Hun siger, hun vil tie det væk. Men det nager hende, så jeg synes, hun skal få kvitteret over for sine kolleger, så der ikke hænger en uafsluttet pinlighed imellem dem.

Skal hun tie eller sige noget – og givet fald hvad?

— Nøgenløberen, 61

Svar I:

Åh, der er så meget at blive nervøs for og af, når vi alle sidder her og glor ind i en lille skærm. Man kan sige, at følelserne sidder helt uden på Teams.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Lasse Reinholt

Er du sikker på at kollegaerne synes det var pinligt? For det er da ret normalt at man er nøgen derhjemme. Jeg kan ikke helt forstå problemet. Men det er da lidt uhøfligt at de ikke spurgte, om hun var OK efter stolen brasede sammen...

Rikke Nielsen, Hans Larsen og Anne-Marie Krogsbøll anbefalede denne kommentar
Anne-Marie Krogsbøll

Spørgsmålet lyder konstrueret i mine ører - det vil jeg da i hvert fald håbe, at det er....

I foråret så jeg et nyheds-skype-interview med direktøren for turistbranchen (har glemt, hvad hun hedder - Ulla et eller andet), som blev interviewet hjemme fra dagligstuen - og ind i billedet bag hende kom en mandsperson i underbukser spadserende forbi...

Det synes jeg da var ret muntert :-) Så er verden da ikke helt af lave på trods af corona :-)

Anne-Marie Krogsbøll

Nej, det var ikke "Ulla et eller andet" - det var en anden...

Anne-Marie Krogsbøll

Og det var heller ikke turistbranchen - det var Hotel- og Restaurationsbranchen.... Sorry...

Men sjovt var det...en god gerning midt i elendigheden...