Læserbrev
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg er ved at få stress af hjemmearbejde

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Skriv, hvis du har et problem, du ikke kan løse – vi giver ikke op, før vi har prøvet
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Skriv, hvis du har et problem, du ikke kan løse – vi giver ikke op, før vi har prøvet

Mia Mottelson

Moderne Tider
9. januar 2021

Jeg er funktionær og ved at bukke under for stress, fordi jeg har arbejdet meget hjemme under corona. Jeg er dels træt af at være lukket inde med familien, der også er sendt hjem, men jeg savner også bare at komme væk hjemmefra og ind på mit arbejde, som jeg holder meget af.

Det ser ud til at fortsætte, og jeg er i tvivl om, hvad jeg skal gøre.

Jeg kan muligvis få en eksklusiv aftale om at være inde på arbejdspladsen – det har andre kolleger fået – men jeg bryder mig ikke om at bede om særbehandling. Der er måske andre, der har det værre end mig, og jeg er bange for at få en rolle som besværlig. Omvendt sover jeg dårligt om natten ved tanken om at fortsætte på denne måde meget længere.

— Kontordamen fra Amager

Svar I:

Vi er vist mange, der lejlighedsvist nærer frygt for vores mentale helbred her under hjemmearbejdstvangen.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Kære kontordame
Jeg synes så absolut, at du skal bede om at kunne møde ind på kontoret. Det er ikke at bede om særbehandling! Det er at bede om hjælp, når man har brug for det. Sig det som du er, at du begynder at mistrives og har svært ved at sove. Både du og arbejdspladsen er interesserede i glade og sunde medarbejdere. Og man får sjældent, det man gerne vil have, hvis ikke man beder om det.
Mange hilsner
Hannah