Satire
Læsetid: 4 min.

En praktisk indføring: Sådan siger du noget sjovt i et onlinemøde

Det seneste år har internettet forbundet os. Men selv om tjenester som Zoom og Teams har gjort det muligt at holde møder med vores kolleger og sammenkomster med vores venner, så er præmisserne for vores samvær fundamentalt forandret. Det er for eksempel stort set umuligt at sige noget sjovt i de rammer. Men for at komme gennem den lange vinter vil vi opfordre alle til at gøre forsøget alligevel. Her er en guide
Det seneste år har internettet forbundet os. Men selv om tjenester som Zoom og Teams har gjort det muligt at holde møder med vores kolleger og sammenkomster med vores venner, så er præmisserne for vores samvær fundamentalt forandret. Det er for eksempel stort set umuligt at sige noget sjovt i de rammer. Men for at komme gennem den lange vinter vil vi opfordre alle til at gøre forsøget alligevel. Her er en guide
Moderne Tider
23. januar 2021

Kom med en hurtig kommentar, men gør det langsomt

Humor er ofte forbundet med hastighed. Nogen omkring bordet siger noget – en anden kommenterer. Pingpong. Det er derfor, man kalder det en kvik bemærkning eller taler om, at man kan være rap i replikken. Når du deltager i møder online, kan du stadig komme med en hurtig kommentar – det må bare ikke gå for stærkt. Husk på, at der ofte er en del forsinkelse på sådan en internetforbindelse, og især hvis du sidder på en gammel ADSL-linje, skal du vente et sekund eller to, så du er sikker på ikke at afbryde nogen med din sjove kommentar.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Thomas Østergaard

Jeg har ladet mig fortælle at "Det sagde hun også i går!!" næsten altid tager kegler.