Parforhold
Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Kan jeg undgå at være mor for min kæreste?

Har du en nød, du ikke kan knække, så skriv. Brevkassen svarer hver uge på spørgsmål fra læserne – alle får to svar
Har du en nød, du ikke kan knække, så skriv. Brevkassen svarer hver uge på spørgsmål fra læserne – alle får to svar

Mia Mottelson

Moderne Tider
13. februar 2021

Min kæreste på 30 sidder og spiller onlinespil med hørebøffer på, fra han vågner, og til han går i seng – kun afbrudt af sit job som bartender, og her under lockdownen arbejder han slet ikke.

Jeg står for alt husligt, praktisk, madlavning og pasning af vores hund, og det er opslidende. Jeg føler, at jeg er hans mor og ikke hans kæreste. Det er blevet så slemt, at vi sover hver for sig, for hans spil forstyrrer min nattesøvn, og jeg har faktisk tabt lysten til at være tæt på ham. Han siger tit, at han ikke vil miste mig, og spørger, om vi er ved at gå i stykker, siden vi aldrig sover sammen. Jeg har prøvet at lade hans rod stå i protest og for at se, om det kunne få ham i sving. Det kunne det ikke.

Jeg synes ikke, et forhold skal være sådan her. Jeg føler, at jeg spilder min tid. Jeg vil gerne ud og rejse – opleve noget, mens jeg er ung.

Skal jeg kaste håndklædet i ringen, eller skal jeg blive ved med at lede efter noget, jeg kan gøre, for at ændre på forholdet – og i så fald hvad? (Forkortet af red.)

— Anonym

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her