Messi
Læsetid: 6 min.

Skakspillet om den argentinske mesters fremtid er i gang

Et af de vigtigste opgør i den europæiske fodboldverden i disse måneder finder sted uden for grønsværen. De to nyrige giganter, Manchester City og Paris Saint-Germain, dyster om at lokke Lionel Messi til deres klub, når argentinerens kontrakt med Barcelona udløber til sommer
Lionel Messi, der her scorer mod Sevilla tidligere på måneden i en spansk ligakamp, er selv tavs, men viser sin irritation gennem ’kilder’ til den spanske sportspresse.

Lionel Messi, der her scorer mod Sevilla tidligere på måneden i en spansk ligakamp, er selv tavs, men viser sin irritation gennem ’kilder’ til den spanske sportspresse.

Marcelo Del Pozo

Moderne Tider
27. februar 2021

Det var trolling på højt plan, da det franske fodboldmagasin France Football tidligere på måneden udkom med en forside, hvor Lionel Messi stod og grinede over hele femøren iført en Paris Saint-Germain-trøje, som avisens grafikere behændigt havde photoshoppet ham ind i.

Illustrationen var naturligvis ment som en provokation mod Barcelona og de catalanske sportsmedier, der bliver ekstremt ophidsede, hver gang Messis mulige skifte til de nyrige rivaler fra den franske hovedstad bringes på bane.

Og i Catalonien gik man da også i fælden med samlede ben.

»PSG spilder ikke muligheden for at destabilisere Barcelona-mandskabet forud for Champions League-opgørene mellem de to klubber,« skrev den catalanske avis Sport således med indestængt harme.

Og den gamle Barcelona-legende, Rivaldo, supplerede med bemærkninger om, at France Football udviste »manglende respekt over for Barcelona« ved at publicere sådan en forside kort tid før en vigtig kamp mellem de to klubber.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her