Læserbrev
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal jeg virkelig lade mig headhunte?

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du et dilemma, så kom frit frem med det – det bliver mellem os og læserne
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du et dilemma, så kom frit frem med det – det bliver mellem os og læserne

Mia Mottelson

Moderne Tider
6. marts 2021

Jeg har for nylig fået et jobtilbud i en meget større virksomhed, end den jeg arbejder i nu. Men i samme branche. Det er en god, prestigiøs stilling, hvor jeg får lederansvar og går 20 procent op i løn.

Jeg er glad for mit nuværende job, jeg har haft i over ti år, og ikke mindst for mine kolleger, som jeg holder meget af. Og jeg er ikke sikker på, at jeg kan finde mig til rette på en stor arbejdsplads.

Men jeg er også fristet og smigret over tilbuddet. Og tænker, at jeg er i en alder, 54, hvor jeg skal overveje, om det er sidste chance for jobskifte.

— Kontoristen

Svar I:

Min første indskydelse er, om du undgår hjemmearbejde med dit nye job. I så fald: Tag det! Men coronakuller ’aside’, så synes jeg stadig du skal overveje det. Ikke primært på grund af lønnen og prestigen, men for udfordringen. Hvis den altså reelt frister dig.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her