Litteraturbruger
Læsetid: 2 min.

Professor i medie- og IT-jura Søren Sandfeld Jakobsen: Der er enkelte bøger, der bliver ved med at påvirke mig

For professor i medie- og IT-jura og nyudnævnt formand for Radio- og tv-nævnet, Søren Sandfeld Jakobsen, vækker Robert Pirsigs ’Zen og kunsten at vedligeholde en motorcykel’ og Luke Rineharts ’Terningemanden’ genklang på tværs af alder og livssituation
Moderne Tider
6. marts 2021

– Hvilken bog ville du ønske, at alle ville læse?

»Bøger har – heldigvis – forskellig indvirkning på mennesker, så jeg synes ikke, det tilkommer mig at pådutte folk at læse bestemte bøger. Jeg ønsker bare helt generelt, at folk – og særligt børn og unge – læser bøger. Der er næsten ikke andet, der er så velegnet til at give viden og skabe forståelse for os selv, vores medmennesker og den verden, vi lever i.«

– Hvilken bog har haft størst betydning for dig?

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her