Coronaboblen
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg kommer til at savne nedlukningen

Hver uge svarer brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet dilemma er for lille og intet for stort – og alle får to svar
Hver uge svarer brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet dilemma er for lille og intet for stort – og alle får to svar

Mia Mottelson

Moderne Tider
10. april 2021

Efterhånden som Danmark lukker op, er der opstået en skillelinje imellem mig og mange andre. Omkring mig glæder familie og venner sig til fester, koncerter, ture på stadion og gensyn med kolleger.

Jeg har det lige omvendt. Jeg har nydt coronaboblen. Jeg elsker at tusse rundt i min egen verden. Og jeg får tiltagende ondt i maven ved tanken om alle de ting, der presser sig på igen: parmiddage, kollegiale sammenkomster, fester og andet, som jeg ikke bryder mig om, men ikke kan undslå mig.

Det er desværre min oplevelse, at folk omkring mig ikke kan holde ud at høre, at jeg har det på denne måde. Dertil har deres oplevelse af nedlukningen været for hård.

Hvordan skal jeg indrette mig i tiden, der kommer? Skal jeg tone rent flag, lyve eller forsøge at dække over, hvordan jeg har det?

– Hilsen den introverte

Svar I:

Lad mig understrege, at du bestemt ikke er alene: Jeg kender mange, der ligesom du har fundet glæde i deres eget selskab og de stille sysler uden de mange sociale forpligtelser. Her har nedlukningen af verden let kunnet bruges som en undskyldning for det, man søgte.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

Parmiddage, fester, sammenkomster og høflige ligegyldigheder med mennesker af en vis ukompatibilitet. For dem af os der helst vil have selskabelighed afviklet i løbet af max. nogle timer kræver det mere end godt er.
Fortsæt det gode liv som det nu bedst udspiller sig for dig.
Skidevære at andre synes du er mærkelig. Det synes du jo også om dem.

Eva Schwanenflügel, Steen Sommer, Thomas Tanghus, Maj-Britt Kent Hansen og Katrine Damm anbefalede denne kommentar
Maj-Britt Kent Hansen

Ja, flinkeskolen bør forblive lukket - uanset Corona eller ej.

Christel Gruner-Olesen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar