Satire
Læsetid: 4 min.

Nemlig.com har forfinet tidsstyring på arbejdspladsen. Hvad kan resten af samfundet lære af dem?

De seneste uger er det kommet frem, hvordan lagerarbejdere hos nemlig.com bliver overvåget og registreret for at øge deres effektivitet. Måske kan andre arbejdspladser lade sig inspirere af den tilgang
De seneste uger er det kommet frem, hvordan lagerarbejdere hos nemlig.com bliver overvåget og registreret for at øge deres effektivitet. Måske kan andre arbejdspladser lade sig inspirere af den tilgang

Thit Bitsch

Moderne Tider
17. april 2021

De seneste år har virksomheder som nemlig.com og amazon.com vist, hvor effektivt en moderne lagervirksomhed kan drives. Priserne er i bund, og leveringstiden har aldrig været kortere. Den forretningsmodel kan man lære noget af mange andre steder. Her er tre scenarier fra en mere effektiv fremtid.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Ja bare det sker hurtigt er det bare godt, ikke ? Så dan har det længe været her til lands. Bliv ikke overrasket hvis knækkede æg får tillægspris fra Nemlig