Parforhold
Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Har min mand fundet en anden?

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Alle får to svar
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Alle får to svar

Mia Mottelson

Moderne Tider
15. maj 2021

Min mand er selvstændig og i begyndelsen af 40’erne. Han har indtil nu godt kunnet lide at plage mig om at ligge i sofaen og se film til sent om aftenen og tog jævnligt i byen med sine boys. Men for nylig er han begyndt at stå op klokken fem om morgenen, tage ned og bade, tilberede plantegrød efter en opskrift, han har læst i en bog om tarmbakterier, og køre på arbejde før syv.

Som freelancer kan jeg, ligesom ham, selv disponere over min tid, og vi har gennem hele vores forhold nydt at have god tid sammen om morgenen (med alt, hvad det indebar). Nu har jeg svært ved pludselig af være den, der kommer sjokkende alene ud i køkkenet i nattøj kl. halv otte. Det stresser mig og får mig til at føle mig bagud.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her