venskaber
Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Min ensomhed bliver udstillet på Instagram

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet

Mia Mottelson

Moderne Tider
19. juni 2021

Mit dilemma er, at jeg ofte føler mig udenfor, når jeg ser på Instagram, og jeg ved ikke, om jeg skal italesætte det over for dem, som jeg føler mig ekskluderet fra. Det er en gruppe med blandt andet min eneste bror, tre af mine fætre og en af mine ældste veninder, som jeg er gledet væk fra. Og så en hel masse andre, som jeg også kender.

Som tiden er gået, er de blevet mere og mere fasttømret som gruppe. På Instagram kan jeg så se alt det hyggelige og sjove, som de laver. Men de inviterer aldrig mig, og jeg bliver så ked af det langt ind i sjælen. De bor alle i København, og jeg bor udenfor. Og af sind er jeg nok også mere bonderøv end dem, men jeg drømmer om, at kærlighed er stor og forener, og at der også er plads til mig.

Skal jeg sige til dem, at jeg føler mig udenfor og ekskluderet? Gider folk invitere en ind i kredsen, som piber og snøfter over at føle sig udenfor? Skal jeg arbejde med mine følelser og lære at være ligeglad, fordi jeg er snart 50 år og for gammel til at lade mig martre af sådan en følelse?

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

Enig med svarene.
Find en anden omgangskreds og hold op med at følge dem, som ikke vil dig, på sociale medier.

Birte Pedersen, Rikke Nielsen, Eva Schwanenflügel og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne kommentar