sommerferie
Læsetid: 4 min.

Sådan henter du den sydlandske feriestemning til Danmark

Solen skinner, og sommerferien banker snart på døren. Men selv om verden langsomt er ved at åbne sig, er vi mange, der igen i år ser os nødsaget til at holde ferie i Danmark. Det var måske charmerende første gang, men nu savner vi charterlivet og alt, hvad dertil hører. Derfor er Moderne Tider klar med en guide til, hvordan du kan bringe de sydlige feriefornemmelser til Danmark
Solen skinner, og sommerferien banker snart på døren. Men selv om verden langsomt er ved at åbne sig, er vi mange, der igen i år ser os nødsaget til at holde ferie i Danmark. Det var måske charmerende første gang, men nu savner vi charterlivet og alt, hvad dertil hører. Derfor er Moderne Tider klar med en guide til, hvordan du kan bringe de sydlige feriefornemmelser til Danmark

Anna Rich

Moderne Tider
12. juni 2021

Sidste år var det meget hyggeligt at genopdage Danmark, men nu melder et akut charter-afsavn sig. Men hvad gør man, hvis man ikke tør binde an med en udlandsrejse? Man genskaber naturligvis den autentiske charterstemning herhjemme. Det er slet ikke så svært.

What is hake for a fish?

Syd på ligger feriebyerne ofte ud til havet, og de byder på et utal af fiskerestauranter med navne på turistmenukortet, du helt sikkert ikke kender. Var det for eksempel noget med en hake, ling eller plaice? For at genskabe følelsen kan du tage på fiskerestaurant herhjemme og bestille menukortet på engelsk. Brug gerne lang tid på at diskutere og google navnene – eller endnu bedre: Spørg tjeneren til råds. Excuse me, what does a turbot fish look like?

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her