Quiz
Læsetid: 1 min.

»We have to play with long balls« og andre historiske fodboldcitater. Kan du huske dem?

Hvem sagde hvad om fodbold? Her er en quiz, der tester din paratviden!
Hvem sagde hvad om fodbold? Her er en quiz, der tester din paratviden!

Sara Houmann Mortensen

Moderne Tider
19. juni 2021

Der er blevet sagt meget om fodbold gennem tiderne. Om den iboende folkelighed og filosofien bag. Af så forskellige personer som Albert Camus og Richard Møller Nielsen. En del er blevet stående tilbage, enten som vittigheder eller sandheder om sporten og dens betydning for den omkringliggende verden.  Vi giver dig 11 citater om fodbold fra 11 kendte personer. Der er tre citater ved hver, men kun ét er ægte. Hvilket?

Serie

Information tager til EM i fodbold

I fire uger kæmper 24 nationer om at være Europas bedste i verdens største sportsgren. EM-dramaet folder sig ud i 11 europæiske værtsbyer, inklusive København. Information stiller i stærkeste opstilling med Bo Walther Kampmann, Cathrine Lundager og Martin Østergaard-Nieslen og leverer den intellektuelle dækning af EM i fodbold med analyser, portrætter, baggrunde og anekdoter.

Seneste artikler

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her