skilsmissehad
Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Jeg har vist råbt lidt for højt om min eks, det røvhul

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne – intet problem er for lille og intet for stort
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne – intet problem er for lille og intet for stort

Mia Mottelson

Moderne Tider
28. august 2021

Forleden genlæste jeg tilfældigt en sms-tråd fra sidste år med moren til min datters veninde. Det meste handler om legeaftaler, om den ene af os kan tage begge piger med til svømning og den slags.

Men fra før nytår og til hen på foråret har jeg også fået flettet tilsvininger af min eksmand ind i hver anden besked. Vi blev skilt for et år siden, og guderne skal vide, at han opførte sig som et røvhul – og stadig gør det, men jeg bliver helt flov over at have indviet hende i det og i min vrede. Det er jo børnene og ikke os, der er veninder.

Jeg bliver flov og får en fornemmelse af, at hun har lagt en eller anden form for afstand til mig – mindre kaffe og snak ved bringe- og hentesituationerne, og mere hver mor kører sit barn. Og jeg bliver bekymret for, om det måske også kan skade relationen mellem vores piger.

Skal jeg sige undskyld til hende? Eller risikerer jeg bare at gøre det hele værre – det kan jo være, hun har lagt mindre i det, end jeg gør nu.

– Gitte

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her