Satire
Læsetid: 3 min.

Her er de kendtes horoskop!

DR har fået kritik for astrologiprogrammet ’Matchet på Mælkevejen’, men hvorfor egentlig ikke støtte nye løsninger? Vi tilbyder et ugehoroskop for de kendte
DR har fået kritik for astrologiprogrammet ’Matchet på Mælkevejen’, men hvorfor egentlig ikke støtte nye løsninger? Vi tilbyder et ugehoroskop for de kendte

Mia Mottelson

Moderne Tider
14. august 2021

»Astrologi er mere end poppet pseudovidenskab – et horoskop giver dig indblik i dine styrker og svagheder, og det kan hjælpe dig til at udnytte dit fulde kærlighedspotentiale.«

Sådan skrev DR i programomtalen til ’Matchet på Mælkevejen’, hvor to astrologer parrer programmets deltagere. Det har affødt en del kritik, at astrologi bliver præsenteret som videnskab, og DR har som altid, når institutionen bliver udsat for kritik, skyndt sig at trække i land.

Men tiden kalder på nye løsninger, og her på Moderne Tider er vi ikke bange for at bruge astrologi, når det er nødvendigt. Derfor har vi lagt et ugehoroskop for nogle af de mennesker, som godt kunne bruge lidt hjælp fra stjernerne til at komme på rette vej.

Naser Khader (K), Krebs

Efter en svær periode føler du dig rask og ovenpå både fysisk og mentalt, og der er grund til at udnytte dette momentum. Vis dig selv frem! Selv om du ikke er perfekt, er der ingen grund til at være blufærdig. Men husk også at slappe af og være god ved dig selv, for eksempel med lidt skuldermassage i de sene aftentimer.

Søren Pape Poulsen (K), Stenbuk

Efter en stille periode er der mange, som glæder sig til at høre fra dig igen og efterlyser dine input. Måske er tiden kommet til at gøre op med fortiden og vælge folk, som er dig nær, fra. Selv om det kan være svært, kan det vise sig at være det rigtige på sigt.

Joy Mogensen (S), Løve

Mange efterspørger dine holdninger til alverdens ting, men du gør klogt i at holde dem for dig selv, for hvis du siger noget, vil du alligevel blive misforstået. Tag i stedet dine hovedtelefoner på, og afspil dit yndlingsalbum på repeat.

Inger Støjberg (løsgænger), Fisk

Du står over for en stor udfordring, men hvis du tager den med ophøjet ro, vil du klare skærene også denne gang. Efter en tid med løse tilknytninger er der masser af kærlighed i luften i den kommende tid, og du har god mulighed for at finde noget fast. I stedet for at flirte med flere er tiden moden til at vælge side.

Bjørn Lomborg (debattør), Stenbuk

Du har masser af energi. Selv om du tidligere har taget fejl i vigtige spørgsmål, vil det ikke afholde dig fra igen at have klare holdninger, som du præsenterer med stor passion og selvsikkerhed. Nogle vil blive vrede på dig, men hvad gør det, når du ved, at du har opbakning fra dine allernærmeste?

Pernille Vermund (NB), Skytte

Du har været en del i vælten på det seneste og har brugt dit hoved meget. Men nu er tiden kommet til at slappe af og mærke din krop. Tag en let sommerkjole på, og lad dig langsomt synke ned i det augustlune havvand, så det våde stof klæber sig helt tæt til din krop – måske vil nye store ideer blive født, bedst som du ligger der.

Jakob Ellemann-Jensen (V), Vægt

Det har været en hård periode med mange afsavn og svigt fra folk, du stolede på – og der er intet, der tyder på bedring. Derfor kan du blive presset til at vælge en vej og træffe nogle valg, som du måske burde have truffet for længe siden. Sommetider kan det hjælpe at lave en liste med ti ting, som kan gøre dig glad, og som andre heller ikke bliver sure over.

Grete Christensen (Dansk Sygeplejeråd), Krebs

Du er inde i en periode med store økonomiske problemer. Kassen er ved at være tom, og der er brug for nytænkning. Du er populær, men sørg for, at det varer ved – stemningen kan pludselig vende, og du risikerer at havne i en ubehagelig situation. Du skal ikke regne med, at stjernerne griber ind.

Morten Messerschmidt (DF), Skorpion

Du har oplevet store svigt fra dine nærmeste, men læg det bag dig – det er tid til at komme videre. Tag for eksempel i Tivoli, få et godt måltid mad og masser at drikke, og se, hvordan aftenen udvikler sig. Hvis du tilmed kan få nogle andre til at betale, vil det være helt perfekt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Christian de Thurah

Et noget ensidigt udvalg.