Familiekonflikt
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Hvor meget skal jeg gå på kompromis for at bevare familiefreden?

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet problem er for lille – intet for stort
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet problem er for lille – intet for stort

Mia Mottelson

Moderne Tider
18. september 2021

Jeg er ud af en søskendeflok på fire. Gennem de seneste ti år har mine søskende skiftevis været i konflikt med min mor, og der har derfor været lange perioder, hvor de ikke har set hinanden. Imens har jeg hele tiden bevaret et fint forhold til hende og samtidig presset på for, at mine søskende skulle ses med min mor – også selv om det krævede, at de skulle sluge nogle kameler. Og nu er det endelig lykkedes, der er nogenlunde harmoni. Men nu er jeg havnet i konflikt med hende. For et halvt år siden, da jeg forsøgte at forsone hende og min bror, kom vi op at skændes. Siden har vi ikke set hinanden. Jeg kan mærke, at jeg stadig er påvirket af situationen, men bør jeg genoptage kontakten – og selv sluge nogle kameler? Eller skal jeg mærke min egen grænse og fortsat undgå kontakt?

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her