’Kvinder’
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Hjælp, min 51-årige søn er under tøflen

Har du en nød, du ikke kan knække, så skriv til Brevkassen – vi giver ikke op, før vi har prøvet
Har du en nød, du ikke kan knække, så skriv til Brevkassen – vi giver ikke op, før vi har prøvet

Mia Mottelson

Moderne Tider
25. september 2021

Min søn på 51 år er under tøflen på en kvinde, som er flyttet ind i hans hus. Han har tidligere boet i lejlighed og kolonihave med to søde kvinder, hvor han havde magten. Hun hader mig og min kæreste og forhindrer os i et fornuftigt forhold til min søn. Jeg har talt med min søn om det, men han tør (vil) ikke sætte hende på plads. Det sidste, hun sagde, var: »Hvad vil du her?« Jeg sagde: »Besøge min søn«. Så sad hun og så sur ud. Min kæreste og jeg var gode venner med de to andre kvinder. Har I gode ideer til en bedring?

Per B.

Svar I:

Jeg hæfter mig ved to ting i dit brev. For det første skriver du, at det i din søns tidligere forhold var ham, der ’havde magten’, som om det er noget positivt, og efterspørger, at han sætter sin nye kæreste ’på plads’. Kald mig blot håbløs romantiker, men bør et forhold mellem voksne mennesker ikke være baseret på en nogenlunde ligelig fordeling af magten?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her