Voksendruk
Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Min veninde drikker sig småfuld, når hun passer min søn

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet problem er for lille og intet for stort
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet problem er for lille og intet for stort

Mia Mottelson

Moderne Tider
4. september 2021

Jeg blev her i foråret alene med min desværre ikke helt nemme lille dreng. Jeg bliver lykkeligvis hjulpet af familie og gode venner, herunder en kær gammel veninde, der kommer forbi efter arbejde fra tid til anden og hjælper med at lave mad til fryseren eller kigge efter drengen, mens jeg får vasket hår eller ordnet hus.

Problemet er, at hun ynder at drikke nogle øl, mens hun er her. Ikke så hun er døddrukken, men det bliver alligevel gerne til en sixpack eller så hen over et par timer.

Jeg er taknemmelig for hendes hjælp, men ville virkelig foretrække, at hun ikke drak (så meget), når hun er sammen med min søn, ifald der pludselig sker noget opmærksomhedskrævende. Men jeg ved ikke, hvordan jeg skal tage det op med hende uden at støde hende eller virke utaknemmelig. Jeg har foreslået hende, at hun kommer forbi om formiddagen i stedet, men det passer af gode grunde ikke så godt til et almindeligt arbejdsliv. Har I nogle gode råd?

— Moren

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her