Alkoholisme
Læsetid: 3 min.

Brevkassen: I børnefri uger forsvinder min kæreste på vilde byture

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet problem er for lille – intet for stort
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet problem er for lille – intet for stort

Mia Mottelson

Moderne Tider
16. oktober 2021

Jeg er en mand i midten af livet, der efter en længere periode som single har mødt en dejlig kvinde. Vi har mange fælles interesser, jeg kommer godt ud af det med hendes søn, og alt er egentlig godt.

Men efter vi for nylig flyttede sammen, har jeg opdaget en anden side af hende. Jeg vidste godt, at hun er glad for fest og ballade, men jeg har flere gange oplevet, at hun i børnefri uger er forsvundet på vilde byture, hvor jeg ikke har kunnet få fat på hende.

Jeg har fortalt hende, at det ikke fungerer for mig, og hun har erkendt, at hun ikke altid kan styre sit alkoholforbrug. Hun siger, at hun ønsker at gå i behandling, men jeg er i tvivl, om jeg kan overskue et forhold med en misbruger. Omvendt har jeg heller ikke lyst til at svigte hende.

Bør jeg afbryde forholdet – eller skal jeg give det en chance?

NV, Nordsjælland

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her