Dating
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal jeg opsøge mit Tinder-match til boksetræning?

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet problem er for lille – intet for stort
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Intet problem er for lille – intet for stort

Mia Mottelson

Moderne Tider
30. oktober 2021

Da jeg for et par uger siden var til boksetræning, var der et nyt (men genkendeligt ansigt) imellem de svedende. Jeg brugte længe på at forstå, at ansigtet tilhørte en, som jeg har matchet med på Tinder. Det skal lige siges, at ingen af os har kontaktet hinanden efter ’matchet’ – men efter at have set hende i virkeligheden fik jeg lyst. Nu er mit spørgsmål, om jeg skal opsøge hende til boksning? Vi smiler til hinanden, men jeg er i tvivl, om hun også genkender mig eller bare er høflig. Og er det at bryde med hendes personlige træningsspace? Jeg har ikke selv lyst til at blive forbundet med den slags, når jeg træner.

— Fritidsbokseren

Svar I:

Nu har jeg ikke selv været på Tinder siden midten af 10’erne, og #MeToo har nok sat en hel del mere fokus på grænser og personligt ’space’ sidenhen, men jeg vil da stærkt opfordre dig til at forsøge at skabe kontakt med hende ’in real life’, nu du har muligheden. Mit indtryk er, at det vil øge chancen for succes betragteligt.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jeg synes sagtens at han kan begynde at snakke med den søde pige i træningscenteret. Jeg ville dog på ingen måde nævne at jeg havde set hende på Tinder. Det bliver for stalker-agtigt efter min mening.

Kh Sara fra https://boksepuder.dk/