Det er for sjov
Læsetid: 4 min.

Sidder du ned? Har du noget at holde fast i? Godt, for så skal du høre noget vildt om coronavaccinerne

Den yderste sølvpapirsfløj er vågen og kender sandheden om coronavaccinerne. Her er seks konspirationsteorier om coronavacciner
Den yderste sølvpapirsfløj er vågen og kender sandheden om coronavaccinerne. Her er seks konspirationsteorier om coronavacciner

Mia Mottelson

Moderne Tider
20. november 2021

En lille del af befolkningen vil ikke vaccineres, og de er hverken til at hugge eller stikke i. Hvad holder dem egentlig tilbage? Flere årsager er i spil, men de sjoveste findes på den yderste sølvpapirsfløj, som ikke har haft det vildere siden månelandingen og 11. september 2001.

Vi er draget ned i internettets kaninhul og bringer her en liste af ’sandheder’, der fortæller en anden historie om vaccinerne end den officielle. En historie, myndighederne ikke tør fortælle, men som vi frit kan bringe i Information, fordi vi er en lille, uafhængig avis, der ikke læses af særlig mange

1. Vaccinen gør kvinder sterile

Eliten har i årevis problematiseret verdens befolkningstilvækst, og det er meget sandsynligt, at selv samme elite – bestående af blandt andre Joe Biden (ond) og Bill Gates (reptil) – har opfundet og planlagt COVID-19-pandemien for at nedbringe antallet af mennesker på jorden. Under dække af at massevaccinere mod virus, vaccinerer de i virkeligheden jordens befolkning med et stof, der gør kvinder og piger sterile.

Teorien fik luft under vingerne, da en tysk epidemiolog fremhævede den slående lighed mellem den genetiske kode for spike-proteinet i COVID-19 og proteinet syncytin-1, der er forbundet med moderkagen.

Det betyder højst sandsynligt, at når vaccinerne får kroppen til at danne antistoffer mod corona, danner de samtidig antistoffer, som vil afstøde moderkagen. Mange læger har advaret om dette, men deres stemmer bliver undertrykt!!!

2. Vaccinen indeholder chips

Ikke de sprøde, lækre med surcreme og løg, men mikrochips forklædt som vacciner. Undersøgelser har vist, at 20 procent af amerikanerne er vågne og ved dette. Heriblandt en række kendisser som for eksempel racerkøreren Lewis Hamilton, der i et opslag på Instagram mere eller mindre skrev, at mikrochipsene sprøjtes ind under huden, så Bill Gates – verdens ondeste mand, i øvrigt – kan overvåge os alle sammen.

Hvad Gates egentlig vil med denne sporingsmulighed er uklart og heller ikke så vigtigt, for overvågning er pr. definition dårligt. Det står nemlig både i Information og på Reddit.

3. Vaccinen er fyldt med fosterrester

Har du læst indlægssedlen på vaccinepakkerne? Nej, det har du nok ikke, for den myndighedskontrollerede person, der vaccinerede dig, smed pakken i skraldespanden, så du ikke skulle få fingre i den. Der er nemlig flere ingredienser i vaccinerne, som verdens sande ledere (frimurerne, Illuminati, dronningen m.fl.) ikke ønsker, at du skal kende til. Det siger selveste Oprah Winfreys tidligere sundhedsekspert, den amerikanske gynækolog Christiane Northrup, som er vågen.

Vaccinerne indeholder blandt andet djævlestoffet lucifer SM 102, som gør, at myndighederne kan spore dig, og organrester fra aborterede fostre, som sprøjtes direkte ind i dine muskler. Det er uklart, hvad fosterresterne gør, men det er fandme klamt.

4. Det er placebo, men spreder frygt, så et kommunistisk styre kan overtage

Kender du planen om den store nulstilling? The Great Reset. Hvis ikke, så spids ører, for eliten er ved at gøre hele verden til et kommunistisk diktatur. På topmødet i Davos i sommeren 2020 præsenterede World Economic Forum en vision om at bruge coronakrisen til at skabe et mere solidarisk og bæredygtigt økonomisk system. Eller – det vil de have os til at tro.

For den sande plan handler om at udrulle en endeløs række af restriktioner, så befolkningen fastholdes i blind frygt, mens den nye verdensorden cementeres. Her vil alt være digitaliseret, ejendomsretten forsvundet, og en ussel borgerløn ensarter indkomstniveauet for borgere over hele kloden. Det vil være helvede på jord, selv om venstrefløjen tror, det er lykken og ofte romantiserer det. Men det er bare, fordi Enhedslisten er Illuminati.

5. Vaccinen ændrer vores dna

Normalt tager det flere år at godkende en vaccine, men coronavaccinerne er blevet presset igennem smuthuller i systemet, så næsten ingen har opdaget, at de indeholder eksperimentel teknologi, som vil ændre menneskets dna og ensarte alle jordens individer i lige præcis den retning, eliten ønsker. Det er alt sammen en del af et gigantisk menneskeeksperiment, og det står faktisk mange steder på Facebook.

6. Vaccinen gør os til slaver

Hvis du er nået hertil, burde det stå lysende klart for dig, at tingene ikke er, hvad de giver sig ud for at være, og at verden er styret af en gedulgt elite. Hvis du stadig er i tvivl, så søg på ’CIA-dokumenter’, og læs beviserne!

På 4chan står der i øvrigt, at eliten via vaccinerne kan trykke på nogle knapper og gøre de vaccinerede syge, så de ikke lever længe nok til at få pension og gå og hygge sig med kaffe og ostemadder ude i haven. I stedet må de pukle livet ud, mens eliten bliver rigere og rigere. Så vågn dog op!

Serie

Vores version

Velkommen til Vores version. Informations helt enestående udlægning af tidens allermest presserende emner – på tryg afstand af saglighed, presseskik og andre snærende bånd.

Seneste artikler

 • Test dig selv: Kender du de kontroversielle julekalendere?

  3. december 2022
  Julekalenderen ’Alletiders Julemand’ fra 1997 bliver ikke vist på TV 2 i år, fordi den indeholder blackfacing. Det er imidlertid langtfra den eneste familiejulekalender, der gennem tiden har været lige på kanten. Nu får du muligheden for at teste din viden om julekalendere i gråzonen – og selve julekalenderhistorien
 • Der er brug for helt nye fodboldkort for at yde VM i Qatar retfærdighed. Her er de

  26. november 2022
  I årtier har både børn og voksne fodboldfans samlet på de såkaldte Paninikort med billeder af fodboldens stjerner. Men VM i Qatar understreger, at moderne topfodbold handler om meget mere end spillerne på banen – derfor præsenterer vi her en helt ny samling kort, hvor alle de centrale aktører er med
 • Pst! Med det her kodesprog kan du tale om det VM, du havde tænkt dig at boykotte

  19. november 2022
  Du har garanteret fortalt gud og hver mand, at du boykotter VM i Qatar. Så for at du og dine venstreorienterede kammerater ikke skal tabe alt for meget ansigt, når I om lidt alligevel tænder tv’et og lader jer omslutte af landsholdseuforien, har vi udformet et hemmeligt kodesprog. Med det kan I frit tale om VM i det offentlige rum – og samtidig bevare jeres image som nogle, der sidder sikkert på moralens høje hest
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Kirsten Pippi Poulsen

Dybt useriøst og marginaliserende
Tarvelig artikel
Med til yderligere udstødelse og latterliggørelse af ikke vaccinerede
Tabloid

Hilsen en ny abonnent som havde troet bedre

Vibeke Andersen, Peter Mikkelsen, jesper christensen, Line Nørgaard, Niels Peter Nielsen, Betina Sabinsky, Michael Waterstradt og Birte Pedersen anbefalede denne kommentar
Nicolaj Knudsen

Satire er et vigtigt redskab til at udfordre dem der sidder med magten. Det er en grundlæggende ret og nærmest pligt for et seriøst medie at udfordre magten med kritisk journalistik og satire.

Information rammer med dette indlæg ved siden af, fordi målgruppen er et mindretal på omkring 5% af befolkningen der desillusioneret er trængt helt op i et hjørne af fordømmelse, udskamning og latterliggørelse, og i øjeblikket ikke besidder nogen magt overhovedet.

Timingen er særligt dårlig netop nu, hvor Østrig få få timer siden har meddelt tvangsvaccination af hele befolkningen.

Konspirationsteorier vokser sig store ud af manglen på dialog og forståelse. Hvis bekymringer og spørgsmål mødes med en massiv mur af tavshed og autoritær talen-ned-til, så vil den spørgende vende sig andre steder hen.

For mange af spørgsmålene (og dermed konspirationsteoriernes forklaringer) udspringer af noget der er ægte, og fortiet. For ikke så længe siden (selvom det føles som en evighed) talte vi kort om noget der hed Prism, Cambridge Analytica og Panamapapirer, og så talte vi ikke rigtig så meget om det mere. Vi ved godt at overvågning, big data og profilering er en milliardindustri som stater og store private virksomheder (NSA, Facebook, Amazon, Google) benytter uanede ressurcer på at udvikle og opretholde og ikke mindst hemmeligtholde. Og vi ved at dem med penge og magt vil gå meget langt, også langt ud over loven, for at beholde deres rigdom og status.

Overvågning er derfor ikke, som skrevet, ’per definition dårligt’. Men problemet med overvågning og overvågningskapitalisme er underdebatteret, uderrapporteret og generelt ret uforståeligt for den almene borger.

Det er denne undertrykkelse af noget der er virkeligt, og virkelig vigtigt, som fodrer punkt 2 ovenfor. Og når vi ikke taler sammen om det i en ordentlig tone i det offentlige rum, så kommer alle de farverige nuancer på der gør emnet så betændt, at ingen der er sin karriere bevidst vil røre det med en ildtang.

Punkt 5 og 6 udspringer af den manglende diskussion om fremtiden. Hvad sker der når vi har klaret denne bølge af sygdommen? Vi skal allerede nu vaccineres 3. gang, skal vi vaccineres hvert halve år resten af vores liv? Hvad med den næste pandemi? Hvad gør vaccinen ved det generelle immunforsvar (jf. dansk forskning i uspecifikke effekter af vaccination - det behøver ikke være konspiratorisk ’ondsindet bevidst DNA-manipulation’ for at kunne udgøre et potentielt problem), kan vi forvente at skulle massevaccineres mod en masse andre infektionssygdomme også?

Måske er svarene simpelthen bare ja, det skal vi, det kommer til at virke, og alt bliver godt. Men vi taler ikke om det!

Smid så historier som den om Pfizers uetiske profitmaksimerende hemmelighedskræmmeri med ind i billedet (prøv at google 'pfizer contract leak', jeg får ikke lov til at indsætte links), og du har den perfekte smeltedigel for spekulation i skjulte dagsordener.

For det er et faktum at der er et uanet potentiale for profit på spil, ja det er faktisk den ultimativt hedeste forretningsdrøm: en abonnementsordning som 100% af befolkningen i hele verden (i hvert fald den rige del der kan betale) er tvunget til at deltage i, år efter år, enten på grund af kollektiv fysisk (vedvarende/nye epidemier) eller psykisk (frygt, gruppepres) afhængighed.

John Hansen, Lise Lotte Rahbek, Søren Roepstorff, Nanna Birk, Peter Mikkelsen, Torben Arendal, jesper christensen, Sven Elming, Flemming Berger, Lene Basballe, Morten Larsen og Michael Waterstradt anbefalede denne kommentar

@Kirsten Pippi Poulsen - Nu er dette rent faktisk kun en gengivelse af det vrøvl som de mest ekstreme anti-vax mennesker fremfører.

Findes der gode og fornuftige grunde til, at nogle folk ikke tager mod et tilbud om vaccine? Selvfølgelig gør der det f.eks. fordi de tidligere har fået allergiske reaktioner.

John Hansen, Peter Gløde, Maria Bjerregaard, Fam. Tejsner, Claus Nielsen, Peter Koch Larsen, Marianne Stockmarr, Helle Walther, Erik Karlsen, Peter Beck-Lauritzen, Alvin Jensen, Bent Nørgaard, søren ploug, Jens Skov og Inge Lehmann anbefalede denne kommentar
Jesper Frimann Ljungberg

Sjov artikel :)=

Ja man tror det er løgn, men tja ja. nogen gange kan man da godt forstå at folk går rundt og bliver lidt paranoide. Omend hvorfor overvåge folk via vacciner, når man meget simplere bare højt og flot kan ignorere basale menneskerettigheder:

http://justitia-int.org/wp-content/uploads/2021/11/21.10_Aabent_Brev_sto...

// Jesper

Inger Pedersen, Marianne Stockmarr, Alvin Jensen, erik pedersen og Inge Lehmann anbefalede denne kommentar

De beskyttede skal beskyttes mod de ubeskyttede,
ved at tvinge de ubeskyttede
at beskytte sig med beskyttelse,
som ikke beskyttede de beskyttende.

Peter Mikkelsen, Flemming Berger og Michael Waterstradt anbefalede denne kommentar
Vartovkollegiet Vartovkollegiet

@ Klaus

Dit digt er ringe
Din pointe er træt
Der er 400 ubeskyttede på hospitalet
Jeg er også efterhånden træt

Se, jeg kan også

/ Jakob

Thomas Tanghus, Fam. Tejsner, Inge Lehmann og Alvin Jensen anbefalede denne kommentar

Jeg morede mig faktisk over artiklen .

Mvh Hanne Pedersen

Jesper Partoft, Gitte Loeyche, Claus Nielsen, Inger Pedersen, Olaf Tehrani, Rolf Andersen, Marianne Stockmarr, Erik Karlsen, Alvin Jensen, Bent Nørgaard og Jens Skov anbefalede denne kommentar

Kunne man ikke lave sjov med, at Gaddafi ville lave afrikansk valuta og vesten skulle betale med guld for olie, og Gaddafi herefter fik kappet hovedet af.
Kunne man ikke lave noget sjovt om Roosevelt som var stor beundrer af Mussolini.
Kunne man ikke lave noget sjovt om USA som finansierede Tyskland under 2 verdenskrig.
Kunne man ikke lave noget sjovt om jøderne i 1937 som skulle have coronapas d.v.s greenpas, tilsvarende skulle de sorte under apartheid.
Vestlige mennesker er “sjove”.

John Hansen, Peter Mikkelsen og jesper christensen anbefalede denne kommentar

Det er IKKE en menneskeret at smitte mig med covid19! Utroligt hvad de menneskerettigheder efterhåndenskal lægge navn til. Lidt hen ad miljø, sengemiljø.

Fam. Tejsner, Inge Lehmann, Rolf Andersen, Marianne Stockmarr og Alvin Jensen anbefalede denne kommentar
Steffen Rahdoust Boeskov

Ja, og når vi er færdige med at grine, så er det måske tid til at blive klogere.

https://www.larsmuhl.dk/wp-content/uploads/2021/11/kronik-nordjyske-15-n...

Estermarie Mandelquist, jesper christensen, Niels Peter Nielsen og Flemming Berger anbefalede denne kommentar

Jeg noterer mig blot, - "at antivax'erne vil dø for deres tro", - og ja, så lad dem det!

Imidlertid lader det til, at de alligevel ikke vil "dø for deres tro" men hellere finde nogle de kan aktivere, som de kan debattere deres opfattelse med, men det gør blot det hele meget mere latterligt i min optik, for her gør de sig til uskyldige ofre for samfundet restriktioner, der har til hensigt at beskytte andre borgere imod den smitte som de eventuelt kan bringe videre, og samtidig blive krævende hospitalsindlagte hvis de bliver smittet med covid-19., men det generer dem til gengæld slet ikke.

- Bekend jer nu til "at I vil dø for jeres tro, - og gør det så", - ikke al det andet udenomssnak fra jeres side.

Apropos microchips og 5G (hvorfor står der intet om 5G i artiklen?), så er det lykkedes mig at hacke microchippen, så mine penge ikke længere strømmer ind på Bill Gates' konto, men den modsatte vej.
Og desuden behøver jeg ikke spilde penge på en ny mobiltelefon, for hver gang, jeg holder den tæt på det sted, hvor BioNTech-vaccinen blev sprøjtet ind, ryger den automatisk på 5G-netværket.

Sikke en omgang. undskyld mig vrøvl. Man har da heldigvis selv lov til at bestemme, og jeg ser frem til mit 3. stik. i denne måned. Bruger frivilligt mundbind i supermarked og offentlig transport, og holder afstand, spritter og undgår for meget nærkontakt til fremmede. har set hvad Covid -19 gør ved syge, der er uvaccinerede, men det er deres valg. Så de tager så også selv konsekvensen om end det kan være på andres bekostning også, og det er ikke godt ej heller i orden.

Inge Lehmann, Rolf Andersen og Espen Bøgh anbefalede denne kommentar
Jesper Frimann Ljungberg

@Steffen Rahdoust Boeskov
Interessant artikel, som dog misser nogle helt fundamentale pointer ved pandemien/epidemien.

1) Den er politisk styret, den er IKKE styret af fagkundskaben og/eller styrelser. Så hvad er værst for børn, at blive vaccineret eller ikke gå i skole ?
2) Det er en pandemi, den er ikke begrænset til epidemi. Dette gør at mængden af mutationer af virus, vil gøre at vi risikere at bliver ramt flere gange, det er vi sådan set allerede blevet.
3) Nedlukningerne har flyttet væsentlig flere over i 'sårbarheds' kategorien, og vil gøre det igen. Derfor skal vi for alt i verden undgå disse, for de gøre mere skade end gavn. Og igen det er politisk styret.
4) Når vi er på vaccinerne, er vi nødt til at fortsætte, vi nåede ikke til et punkt, hvor vi fik flokimmunitet (midlertid i det mindste) og den politiske styring har gjort, at vi ikke har en af de godt vacciner, som vil give .. formodentlig blivende immunitet. Bavarian Nordic vaccinen kommer først i handlen om måske et år, fordi den politisk styring hellere vil bruge pengene på køb og smid væk vacciner, der kun midlertidigt giver beskyttelse.

Så der er da nogle rigtig betragtninger i artiklen, men det er både for sent og urealistisk i den kontekst vi står i.

// Jesper

Det super ærgerlige er, at en seriøs diskussion om vacciner, deres bivirkninger, medicinalindustriens ufine metoder osv ikke kommer på bordet i tilstrækkelig grad, fordi konspirations-teoretikerne afsporer debatten.

Estermarie Mandelquist, Rolf Andersen og Jørgen Larsen anbefalede denne kommentar

Det er egentlig sjovt:

Vi er allesammen enige om, at hvis man skal færdes i samfundet i en bil, kræver det et kørekort, og at man ikke er voldsomt påvirket af f.eks. alkohol.

Et kørekort koster penge, og at man kan udvise forståelse for færdselsloven.

Et coronapas er gratis, og det kræver kun at man lader sig teste en gang eller to om ugen. Det tager ganske få minutter. Man kan selvfølgelig også bare lade sig vaccinere - men det må jo være frivilligt. Det er i øvrigt stadig en god idé at blive testet med jævne mellemrum, selvom man er vaccineret .. men dét er en anden historie.

Men alligevel er der blandt mange en stor modstand mod at kræve coronapas, hvis man skal bevæge sig sammen med store mængder af andre borgere. Man kan jo bare blive hjemme, hvis man er bange for at blive testet.

Jeg ved ikke om det her afsporer debatten, men Kary Mullis som fik nobelprisen for pcr test fortæller, at pcr test kan ikke diagnostisere virus, han døde sjovt nok efter den udtalelse, måske man kunne lave noget sjovt ud af det?
Selvfølgelig uden at afspore den intelligente debat:)

@Jesper Hansen

Måske skulle Du tjekke om det faktisk er korrekt:

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-pcr-idUSKBN24420X

Inge Lehmann, Claus Nielsen og Poul Genefke-Thye anbefalede denne kommentar

Godt nok noget af det morsomste jeg har læst i dag!

Christian de Thurah

Jeg kan ærligt talt ikke forarges over, at man laver lidt grin med vaccinemodstandere, når man tænker på, hvilke påstande og beskyldninger, de selv excellerer i.

erik pedersen, Gitte Loeyche, Inger Pedersen, Inge Lehmann, Espen Bøgh, Bent Nørgaard og Poul Genefke-Thye anbefalede denne kommentar

Alle har ret til at afslå vaccine.

- men -

Ingen har ret til at smitte andre!

Gitte Loeyche, Fam. Tejsner, Inge Lehmann og Espen Bøgh anbefalede denne kommentar
Nicklas Møller Jepsen

@Inger Pedersen, oplever du nogen kræve deres ret til at smitte andre?

Det der smitter mest for tiden er i mine øjne skam og frygt. Hvis man kunne få en vaccine mod det tog jeg den gerne.

Mikael Højgaard

Der er folk der brænder 5 G master af mens de påstår at de spreder virus. Siger alt at disse mennesker får taletid med disse påstande. Det er farligt, og har slået rigtig mange mennesker ihjel med alle de misinformationer. Men den naturlige selektion gør sig så gældende her. Og Karen Grue siger det hele. Med hensyn til at gøre folk til slaver og forkorte deres liv så er rygning vist mere effektiv. Det skal vaccinen næppe lastes for. Spændende og se hvad Østrig får igennem.