Noter fra en pandemi
Læsetid: 3 min.

Med de seneste coronatiltag får vreden ny næring

Trods de tårnhøje smittetal har myndighederne faktisk taget meget beskedne og tidsbegrænsede restriktioner i brug i denne ombæring. Så hvorfor er det, som om vreden derude vokser?
Demonstranter protesterer foran Retten på Frederiksberg i forbindelse med, at statsminister Mette Frederiksen (S) torsdag blev afhørt i Minkkommissionen.

Demonstranter protesterer foran Retten på Frederiksberg i forbindelse med, at statsminister Mette Frederiksen (S) torsdag blev afhørt i Minkkommissionen.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Moderne Tider
11. december 2021

Er det ikke, som om stemningen er blevet en lille smule anspændt i denne uge? Måske er det truslen om endnu en fimbulvinter med den nye mediedarling omikron (husk: ’o’ som i ko, ’kron’ som i John, og med den samme intonation som i ‘komiker’). Måske var det de nye restriktioner og udsigten til hjemmearbejde og fjernundervisning fra Randers Regnskov. Eller måske var det, fordi statsministeren netop i denne uge skulle afhøres i granskningskommission. Måske er det bare julen, der nærmer sig, eller måske er det kombinationen af det hele. Det hele er lidt … dirrende.

Men in Black (vredesgruppen, ikke filmen), der nu også går i gråt og bruger sixpence, mens de råber ’lock her up’ og ’landsforræder’ efter vores folkevalgte, fik et comeback. Oppositionen skruede endnu et nøk op for retorikken, og Poul Madsen, der for få måneder siden var chefredaktør, retweetede sin konspirationsteori om, at de nye coronarestriktioner kun bliver iværksat for at fjerne opmærksomheden fra granskningskommissionen. Det var modstandernes uge.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Veloplagt, tak...
"... det pudsige er, at deres vrede tilsyneladende stiger i takt med det, de ikke tror på, nemlig coronasmitten." Jeg tror, at der er mennesker der er født til at være vrede og protestere. Det er arveligt og overføres med modermælken, som de vel også fornægter, da det jo er animalsk. Det bestående er noget lort og skal fandme have det at vide. Narcissisme i flok.

"... i denne uge fik skolerne to dages tidligere vinterferie..." - nej

Nike Forsander Lorentsen

Jo,jo men, det befandt sig også en gul davidsstjerne på en plakat i denne samling af folk som burde lave noget mere intelligent, men det kan man vel næppe regne med.

Danny Hedegaard

Gid at de etablerede danske medier sammen med deres interesseorganisation, ville etablere et fælles dansksproget socialt medie, der er 10 gange bedre end facebook.
Som alle politiske partier ville bakke op om, og hvor de i enighed ville droppe facebook.
Sådan at alt hvad der nu foregår af interaktion på facebook mellem borgere, myndigheder og politikerne ville blive flyttet til mediernes egen platform.

Boykot og træk stikket til facebook!

Facebook mfl fintech platforme faciliterer at obskure celler og strukturer kan organisere og opildne til vold og aggression i gaderne.
Der modarbejder alt hvad myndighederne og det folkelige flertal sammen gør for at bekæmpe denne pandemi.

Se på Østrig:-(
40000 frådende vilde vaccine nægtere i demonstrationer.
Det kan kun lade sig gøre fordi de har sociale platforme, som det værktøj de kan bruge til deres samfundsskadelige virksomhed.

Træk stikket for dem til facebook, gør dem blinde, døve og handlingslammede.

Kære politikere, drop facebook og bak op om de rigtige medier.
I stedet for at gøre dem irrelevante ved at ignorere dem.

Venlig hilsen
Danny Hedegaard

Kristian Knudsen og Anne Katrine G. Gelting anbefalede denne kommentar

I USA er 14 ud af 15 der dør af Covid-19 ikke vaccineret.

Det er en form for evolution.

Thomas Tanghus, Peter Krogh og Danny Hedegaard anbefalede denne kommentar