Delebørn
Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Min ekskone går til crossfit hele tiden – også når hun har børnene

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet

Mia Mottelson

Moderne Tider
8. januar 2022

Da min eks for nogle år siden bøvlede med humøret, begyndte hun at dyrke en masse motion. Det var et råd fra hendes psykolog, og det virkede. Hun fik det bedre med sig selv af at løfte tunge ting og hoppe rundt i sit lokale crossfitcenter tre-fire gange om ugen.

Det tænker jeg er en god ting. Hvad der til gengæld bekymrer mig, er, at hun ikke skruer ned for træningsaktiviteten, når hun har vores to drenge hver anden uge. De er henholdsvis ni og 14 år gamle, og de fortæller mig, at de flere gange om ugen skal stå for aftensmaden, fordi hun lige skal nå forbi centeret efter arbejde. Og de siger, at de er kede af det.

Det glæder mig selvfølgelig, at min ekskone er blevet gladere af at lave dødløft og burpees. Men jeg føler samtidig, at det sker på bekostning af kvalitetstiden med vores børn. Skal jeg blande mig?

— Delefar

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Freddie Vindberg

Nej, du skal ikke blande dig.