Huslige pligter
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Min kone vil have mig til at støvsuge, hver gang jeg skal til at lave noget andet

Intet problem er for lille – intet for stort. Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne, og alle spørgsmål får to svar
Intet problem er for lille – intet for stort. Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne, og alle spørgsmål får to svar
Moderne Tider
5. februar 2022

Hvordan kan det være, at hver gang jeg lige skal til at lave noget andet, så vil min kone have, at jeg skal støvsuge? Er det udtryk for penismisundelse?

Da jeg stillede hende samme spørgsmål, blev hun pirrelig og gav udtryk for, at jeg led af livmodermisundelse?

Der gik rigtig lang tid, hvor vi begge følte os bekræftede på hver sin side af grænselinjen.

— Offeret

Svar I:

Kære indbildte offer,

Stop, holdt, fy! Læg den Introduktion til Sigmund Freud fra dig straks! Penismisundelse findes ikke. Det gør nullermænd til gengæld.

Når din kone beder dig om at støvsuge, mens du egentlig lige var på vej til at lave noget andet, bliver jeg meget interesseret i, hvad det egentlig var, du lige skulle til at lave. Gå ud med skraldet? Hænge vasketøjet op?

Din evne at gå i defensiven på de høje psykoanalytiske nagler leder mig til at tro, at du måske ikke er så vant til at have støvsugning som et punkt på din dagsorden. KAN det tænkes, at der ikke bliver støvsuget (af dig), medmindre din kone beder dig om det?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her