Fodbold
Læsetid: 5 min.

Liverpool er selvskrevne til at gå videre i Champions League. Det er Real Madrid ikke

Hvem går videre til semifinalerne i verdens største fodboldklubturnering? Det kan du læse lige her
Benfica har ikke, hvad der skal til for at spænde ben for Liverpool.

Benfica har ikke, hvad der skal til for at spænde ben for Liverpool.

Carl Recine

Moderne Tider
26. marts 2022

Tirsdag den 5. april indledes kvartfinalerne i Champions League. Vi giver dig overblikket over kampene og et skråsikkert bud på, hvem der går videre.

Benfica – Liverpool

Liverpool kunne næppe have været heldigere i lodtrækningen. De bider Premier Leagues førerhold, Manchester City, i haserne, og efter en let slingrende periode tidligere i sæsonen er der kommet stabilitet i Jürgen Klopps mandskab. Ud af de seneste 18 kampe har Liverpool kun tabt til Inter med 0-1 i returkampen efter at have vundet den første Champions League-ottendedelsfinale med 2-0.

Til den i forvejen imponerende perlerække af offensive spillere har Liverpool tilføjet colombianske Luis Díaz. Som Jürgen Klopp udtalte til Daily Mail for nylig: »Det her er det bedste Liverpool-mandskab, jeg nogensinde har haft.«

Hvad kan stoppe Liverpool fra at gå videre? Kun sort uheld. Og måske Benficas Rafa Silva, som er noget af det mest alsidige på en fodboldbane: Offensiv midtbanespiller, falsk 9’er og kantspiller i ét.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her