I retten
Læsetid: 4 min.

Håndværker tiltalt for at true kunde: »Jeg ved, hvor dine fucking børn bor, og hvor du bor«

Hver uge dækker Information en retssag fra tilhørerpladserne i retssalen. I retssal 4 i Københavns Byret er en håndværker tiltalt for at have truet en kunde
T er tiltalt for at have ringet til Britt, som han skulle lave noget elektrikerarbejde for, og have sagt: »Jeg ved, hvor dine fucking børn bor, og hvor du bor«.

T er tiltalt for at have ringet til Britt, som han skulle lave noget elektrikerarbejde for, og have sagt: »Jeg ved, hvor dine fucking børn bor, og hvor du bor«.

Mia Mottelson

Moderne Tider
9. april 2022

T skulle samle et klædeskab for Britt og lave små elektrikeropgaver i hendes datters lejlighed. De to var kommet i kontakt på en platform, hvor private kan udbyde mindre håndværkerjob til en aftalt pris. 

T købte materialer ind til arbejdet og kørte ud til lejligheden, men da han kom derud, var den ene skabslåge knækket, og han kunne derfor ikke samle skabet. Efter et par uger, hvor T ikke fik samlet skabet, afbrød de to arbejdskontrakten.

Uenigheden mellem dem opstod i, at T oprettede sin konto på platformen med sin kæreste Sofies telefonnummer og oplysninger. Al kontakten er derfor foregået gennem Sofies telefon, og Britt fortsatte efterfølgende med at kontakte T på det nummer. 

Nu er T tiltalt for den 8. juli 2021 »telefonisk at have fremsat trusler« ved at have ringet til Britt og sagt: »Jeg ved, hvor dine fucking børn bor, og hvor du bor«.

Brændt af på øverste etage

T nægter sig skyldig. Han sidder afslappet i sit arbejdstøj med hænderne foldet foran sig på bordet. Hans hår er samlet i en stram knold på toppen af hovedet, og han har et stort rødt skæg og tatoveringer på armene.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her