Et liv er forbi
Læsetid: 4 min.

Iværksætteren Marcello Passalia startede projekter til højre og venstre

Milano-fødte Marcello Passalia fik ideer til højre og venstre og kunne næsten ikke lade være med at starte nye projekter – fra spisesteder til socialt arbejde. Især to ting drev hans iværksætteri: ønsket om at vise danskerne det bedste ved italiensk kultur og omsorgen for de mest udsatte
Marcello Passalia var selv kok og serverede risotto, frisk pasta med trøffel og bruschetta på sin restaurant i Aarhus. Væggene pyntede han med AC Milan-flag og et billede af tenoren Pavarotti.

Marcello Passalia var selv kok og serverede risotto, frisk pasta med trøffel og bruschetta på sin restaurant i Aarhus. Væggene pyntede han med AC Milan-flag og et billede af tenoren Pavarotti.

Inge Lynggaard Hansen

Moderne Tider
30. april 2022

Den var sikker hver gang: Så snart Marcello Passalia så et ledigt lejemål, begyndte han at spekulere. Kunne man åbne en café der? Eller en vinbutik? En italiensk restaurant, måske. Hvis ikke man skulle invitere nogle sangere og arrangere operakoncerter.

Ideerne sad løst hos Marcello Passalia, der blev født i Milano og flyttede til Danmark som ung, da han mødte en dansk kvinde. De fik barn sammen, og selv om parret endte med at gå fra hinanden, blev Marcello Passalia boende i Norden for at være tæt på sin søn. Han var udadvendt og fik hurtigt lært sig dansk, men beholdt en rullen på r’erne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her