Fodbold
Læsetid: 5 min.

Efter mærkelige kampe med trætte spillere aftegner konturerne af en Champions League-finale sig

Champions League spidser til. To engelske og to spanske hold er nået til semifinalerne, som fløjtes i gang på tirsdag. Information giver dig kampoverblikket og et bud på, hvilke hold der går videre til den store finale
Villarreals Juan Foyth (t.v.) i en duel med Real Madrids Karim Benzema under en kamp mellem de to hold.

Villarreals Juan Foyth (t.v.) i en duel med Real Madrids Karim Benzema under en kamp mellem de to hold.

Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix

Moderne Tider
23. april 2022

Manchester City-Real Madrid

Spilles tirsdag klokken 21.00

Real Madrid går ind til den første semifinale på Etihad Stadium i Manchester på en bølge af underholdende kampe og spektakulære sejre. Efter at have været bagud mod først Paris Saint-Germain i ottendedelsfinalen og siden de forsvarende mestre Chelsea i kvartfinalen hankede den spanske kongeklub op i sig selv og leverede to remontada – comebacks. Karim Benzema, Reals formstærke 9’er, scorede hattrick ved begge lejligheder og viser sig lige nu frem som topkandidat til den kommende Ballon d’Or, prisen for Europas bedste fodboldspiller.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jonas Skov Pedersen

i er kommet til at skrive liverpool spiller mod real madrid d. 4.