Hollywoodretssag
Læsetid: 7 min.

Opgøret mellem Depp og Heard er også blevet en kamp om cancel culture og retfærdighed i Tiktok-æraen

Et af filmbranchens mest berømte ægtepar tørner i disse dage sammen i retten. Retssagen om Johnny Depp og Amber Heards ægteskab er ikke kun en kamp om personlig ære, men også et opgør mellem arketyper i det gamle og nye Hollywood
Skuespiller Johnny Depp sidder i vidneskranken i en retssal i Virginia i USA, mens hans ekskone, skuespiller Amber Heard, taler med sine advokater. Johnny Depp har sagsøgt Amber Heard for 50 millioner dollar for at have tilsværtet hans navn igennem en klumme i Washington Post i 2018, hvor Heard skrev om vold i hjemmet og konsekvenserne for kvinder, der siger sandheden om »magtfulde mænd«.

Skuespiller Johnny Depp sidder i vidneskranken i en retssal i Virginia i USA, mens hans ekskone, skuespiller Amber Heard, taler med sine advokater. Johnny Depp har sagsøgt Amber Heard for 50 millioner dollar for at have tilsværtet hans navn igennem en klumme i Washington Post i 2018, hvor Heard skrev om vold i hjemmet og konsekvenserne for kvinder, der siger sandheden om »magtfulde mænd«.

Jim Lo Scalzo/Ritzau Scanpix

Moderne Tider
30. april 2022
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

En domstol i Virginia huser lige nu et retssalsdrama med stjerner så store, at selv verdens rigeste filmproducere ville have svært ved at hyre alle hoved- og bipersonerne til en rolleliste.

Skuespilleren Johnny Depp har anlagt sag om bagvaskelse mod sin ekskone, skuespilleren Amber Heard, efter hun anklagede ham for vold.

Verdens rigeste person, Elon Musk, skal i retten og vidne sammen med skuespilleren James Franco, og advokater vil fremlægge hovedpersonernes private korrespondancer med Harry Potters skaber J.K. Rowling og Patti Smith. What a cast.

Disse dage livetransmitteres retssagen med alle dens detaljer om afføring i sengen og blod på væggene. Amber Heard beskylder Johnny Depp for at have været voldelig over for hende, for at have holdt hende indespærret og penetreret hende med en spiritusflaske. Johnny Depp nægter at have været voldelig og beskylder Amber Heard for at lyve og for at have hugget spidsen af hans højre langefinger med en spiritusflaske.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Det gode råd om ikke at kaste med sten, når man selv bor i et glashus, er desværre ikke nået til Hollywood ;)

Ervin Lazar, Chalotte Knudsen, Helle Bovenius, Erik Karlsen, erik pedersen og Alvin Jensen anbefalede denne kommentar