Dagbog
Læsetid: 6 min.

Ukrainske Alina forestiller sig sit land under russisk kontrol: »Vi må kun elske Putin og ikke længere sige, hvad vi tænker«

I denne sjette dagbog fra 30-årige ukrainske Alina Svietlikova fortæller hun om at se billederne fra Butja, om at starte et engelskhold for ukrainere på flugt over Zoom og om frygten for et Ukraine under russisk kontrol

Jesse Jacob

Moderne Tider
9. april 2022
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

»Jeg ved ikke, hvordan man igen lærer at smile til verden,« skriver ukrainske Alina Svietlikova i dette sjette afsnit af hendes dagbog om krigen i Ukraine. Krigen har vendt op og ned på hendes liv og sendt hende på flugt mod Holland, hvor hun nu sammen med sin mor og katten Monica prøver at genfinde en måde at leve på.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her