Brevkassen
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal vi fortælle vores naboer, at vi kan se dem, når de går på toilettet?

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet

Mia Mottelson

Moderne Tider
14. maj 2022

Jeg bor i en lejlighed, hvor vi fra køkkenvinduet kan kigge over til genboernes badeværelse. De har en matteret rude, som dog ikke slører ret meget, og deres toilet står lige under ruden. Vi er ikke ret kropsforskrækkede i vores familie, og på en måde er det meget hyggeligt at stå op om morgenen og konstatere, at en mands vom kan være en smuk geometrisk form, når han står op og pisser.

Nu er der dog sket det, at vores søn er begyndt at lege med genboernes søn nede i gården. Det betyder lange snakke os forældre imellem, mens drengene leger, og vi er faldet rigtig godt i hak og har aftalt at gå i zoo i næste uge.

Men nu er så spørgsmålet: Burde vi fortælle, at man kan følge med i al deres nøgenhed? Jeg tænker, at de ikke nødvendigvis er klar over det, for fra deres side af ruden ser de jo bare ud på anonyme bygninger. Jeg selv er blufærdig nok til gerne at ville vide det, men hade at få det at vide.

– Vandmanden

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

marianne funch

Hæng selv et gardin op i jeres køkken og træk det for, når naboen pisser -hvis det forstyrrer madlavningen.

Flemming Olsen, Martin Sommer og Inger Pedersen anbefalede denne kommentar
Flemming Olsen

Min ejendom er et førkrigs byggeri uden den fjerneste isolation i lofter og vægge, man kan (uden at lytte efter) tydeligt høre når de dyrker sex ovenpå så sengene knirker og klasker hinanden i numsen. Hvis jeg indledte et nærmere bekendtskab/venskab med dem, ville jeg lade sagen fare. Jeg ville næppe anbefale dem at sætte æggebakker op på væggene i deres soveværelse - eller selv begynde at spille høj musik.