Holdninger
Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Hvordan håndterer jeg min mands irriterende holdninger?

Intet problem er for lille – intet for stort. Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne, og alle spørgsmål får to svar
Intet problem er for lille – intet for stort. Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne, og alle spørgsmål får to svar

Mia Mottelson

Moderne Tider
28. maj 2022

Min mand og jeg er som regel enige om alt fra børneopdragelse til storpolitik. Vi stemmer på det samme parti, deler værdier og kan sågar lide den samme mad. Alt er fint, undtagen når vi skal stemme om/diskutere EU. Her er min mand (synes jeg) bøvet og nationalistisk.

Derfor stemmer han igen nej den 1. juni, har han stolt proklameret, og jeg kan næsten ikke have det, især fordi hans argumenter ligger så langt fra hans normale niveau. Det er sådan noget med, at når man rækker dem en lillefinger, tager de hele armen, og at Ursula von der Leyen og Emmanuel Macron er skræmmende teknokrater. Og at han ikke gider at give Mette Frederiksen en sejr, for det har hun ikke fortjent. Jeg er heller ikke socialdemokrat, men jeg synes, det er en træls argumentation, som vel i virkeligheden er helt DF-agtig og slet ikke forholder sig til det, vi rent faktisk skal stemme om.

Hvis jeg kan få nogle råd til, hvordan jeg kan overbevise ham om, at han skal stemme ja, vil jeg gerne have det. Alternativt bare til, hvordan jeg kan håndtere min irritation.

– Kirsten

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her