Partnervold
Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Jeg tror, min nabo bliver udsat for partnervold. Hvad gør jeg?

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet

Mia Mottelson

Moderne Tider
7. maj 2022

Jeg bor sammen med min kæreste i en ungdomsbolig i København, hvilket i og for sig er meget hyggeligt, men: Vi har et udenlandsk par som naboer, som i tide og utide skændes meget højlydt, hvor vi hører råb, gråd, banken på væggene, og hvor det lyder, som om der bliver kastet rundt med stole og diverse ting. Vi har derfor været bange for, om der er vold involveret.

Da det en dag under et af deres skænderier blev for meget for min kæreste, gik han ind og bankede på, men hvor manden meget vredt sagde, at min kæreste også larmer, når han spiller saxofon, hvorefter naboen smækkede døren i. Så det virkede ikke til, at dialog var vejen frem. Men for ikke så længe siden mødte vi tilfældigt kvinden i opgangen, som bøjede hovedet og undskyldte for skænderierne. Hun beklagede, at det nogle gange godt kunne blive voldsomt. Nu fortryder vi lidt, at vi ikke spurgte, om hun egentlig var okay. Kan vi godt tillade os at spørge kvinden om netop det, næste gang vi ser hende? Skal vi ringe til politiet, næste gang det bliver voldsomt? Eller skal vi blande os udenom?

Mvh. naboen

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her